Edukativni centar Avalon

Škola stranih jezika Novi Sad, Kać, Šid, Bački Petrovac

Letnji kurs nemačkog za decu i tinejdžere Tolle Schule

27.6. – 08.07.2022. i 11.07. – 22.07.2022.

Ako je Vaše dete u toku školske godine imalo poteškoća sa učenjem nemačkog, nikako da ga zavoli i nema volju da ga uči, niste zadovoljni isključivo pasivnim znanjem koje poseduje a želite da popuni određene praznine i konačno nauči, zavoli i progovori ovaj jezik, onda ste na pravom mestu. Avalon letnji intenzivni kurs nemačkog za decu i tinejdžere je idealno rešenje za Vas.

Za samo dve nedelje Vaše dete ne samo da će iskoristiti deo letnjeg raspusta na najbolji mogući način spajajući druženje, zabavu i edukaciju, već će i konačno zavoleti nemački.

Kako je koncipiran naš letnji kurs nemačkog za decu i tinejdžere i zašto je potpuno drugačiji?

Kurs vode diplomirani profesori nemačkog kvalifikovani za rad sa decom i tinejdžerima i namenjen je deci od 11 do 14 godina. Nastava se odvija prema našoj jedinstvenoj metodi lakšeg i bržeg učenja nemačkog u koju su integrisana najnovija naučna otkrića iz neurolingvistike i metodologije nastave stranih jezika uz primenu različitih tehnika pamćenja što podrazumeva da:

  • gramatiku i vokabular dete ne uči na tradicionalan način uz definicije i liste reči već uz zanimljive tehnike pamćenja (kroz asocijacije, mape uma i sl.) i uvek u kontekstu oponašanjem svakodnevnih situacija sa naglaskom na konverzaciji.
  • aktivno učestvuje u procesu učenja zbog čega Vaše dete neće imati osećaj da uči nemački već će ga potpuno neposredno usvajati.
  • sve četiri jezičke veštine (čitanje, slušanje, pisanje i govor) vežba paralelno kroz razne interaktivne i kreativne jezičke igre, projekte, radionice, debate, igre uloga, kao i različite zanimljive audio-vizuelne materijale.

Kako je organizovana nastava?

Svi polaznici su podeljeni po nivou znanja nemačkog i uzrastu, u grupe od najviše 8 učenika.

Nastava traje dve nedelje i obuhvata ukupni fond od 40 časova nemačkog. Odvija se svaki radni dan u popodnevnim satima u periodu od 16h do 19:30h i podeljena je u dva bloka:

I blok nastave u trajanju od sat i po vremena (dva školska časa od 45 min)

PAUZA– 30 minuta (organizovano je malo osveženje)

II blok nastave u trajanju od sat i po vremena (dva školska časa od 45 min) u vidu aktivne primene naučenog kroz kreativne jezičke radionice, projekte, prezentacije i sl.

Šta Vaše dete dobija ovim letnjim kursom?

  • 40 časova nemačkog- 4 časa dnevno, intenzivno dve nedelje u okviru kojih će preći jedan ceo nivo jezika i celokupno unaprediti znanje nemačkog
  • Interaktivno učenje nemačkog na potpuno drugačiji i zanimljiviji način uz druženje i zabavu
  • Kreativne i kvalifikovane profesore nemačkog jezika
  • Sav nastavni i dodatni materijal
  • Sertifikat o pohađanju letnjeg kursa

Ovo je idealna prilika da Vaše dete iskoristi letnji raspust na najbolji mogući način i konačno zavoli, razume i progovori nemački.

Rezervišite mesto na vreme!

Za sva dodatna pitanja i prijavu Vašeg deteta na letnji kurs nemačkog, možete da nas kontaktirate putem telefona 021/552 414, 069/444 06 90 ili putem mejla info@avalonians.com.

Takođe, možete nas posetiti u centru Novog Sada, na adresi Save Vukovića 21, svakog radnog dana od 8 do 21h. Tako ćete se upoznati sa profesorima, obići prostorije škole i uživo rezervisati Vašem detetu mesto na potpuno drugačijem kursu nemačkog jezika.

PRIJAVI SE

Prijavite se na željeni kurs klikom na dugme pored