Edukativni centar Avalon

Škola stranih jezika Novi Sad, Kać, Šid, Bački Petrovac

Uverite se da škola može da bude zabavna – Škola nemačkog jezika Tolle Schule

Ko je kao mali voleo da ide u školu? Niko! Ali smo svi voleli velike odmore,IMG_7995 copy

druženje, odlazak do škole i povratak kući. Dakle, sve osim same nastave. Mi smo se potrudili da i nastava bude zabavna, pogledajte kako.

Pored engleskog jezika, nemački je već godinama svetski jezik koji nam je sve više potreban. Učimo ga u školi, čujemo ga na televiziji, koristimo ga na putovanjima, a neophodan nam je i u poslovnom svetu. Upravo iz ovih razloga sve više ljudi se odlučuje da uči nemački.

Statistike pokazuju da deca uče strane jezike brže od odraslih, lakše usvajaju nove reči i nemaju strah od pravljenja grešaka. Ali isto tako znamo da deci koncetracija traje kraće i da im je neophodna konstanta motivacija. Upravo zato smo se potrudili da na kreativan način pristupimo učenju nemačkog jezika.

 Kome je namenjen ovaj program?

Program letnja škola nemačkog jezika za decu,  na zanimljiv način pristupa učenju jezika. Kroz različite radionice i igrice vaše dete će imati priliku da na interaktivan način nauči osnovne reči i fraze u nemačkom jeziku, a pored toga i da upozna istoriju i kulturu ove zemlje. Uz puno muzičkih i plesnih sadržaja vaše dete će se zabavljati prilikom učenja.

Za adolescente takođe ima mesta na ovom programu.

Pored proširenja vokabulara i poboljšanja na polju jezičkog izražavanja, veoma je važno raditi i na komunikaciji.

Mladi će imati priliku da učestvuju u radionicama i simulacijama svakodnevnih životnih situacija na nemačkom jeziku. IMG_7984

Takođe će moći da ispolje svoju kreativnost kroz kulturno – umetničke sadržaje (osmišljavanje predstava, recitovanje pesama, pisanje na nemačkom jeziku).

Opšte informacije

Program podrazumeva 5 sati nastave (od 10h do 15h) svakog radnog dana. Nastava traje 2 nedelje. Za vreme nastave obezbeđen je ručak i osveženje (sokovi, užina) za polaznike.

Deca su raspoređena u male grupe (maksimalno 8 polaznika u jednoj grupi) sa profesorom koji prati njihov napredak od prvog dana do završetka škole. Roditelj na kraju programa dobija evaluaciju o detetovom napretku.

Tokom čitave nastave prisutan je tim naših profesora, koji su tu da se pobrinu kako za izvođenje tako i da vaše dete bude bezbedno i zadovoljno tokom boravka u školi.

Zašto da se odlučite za letnji program nemačkog jezika?

EC Avalon treću godinu za redom organizuje letnju školu jezika. Ponosno možemo da kažemo da se svake godine traži mesto više! Pored  modernih učionica (interaktivne table, projektori, kompjuteri, biblioteka knjiga) prilagodili smo i naše dvorište (učionice u dvorištu, letnja kuhinja, letnja pozornica) za izvođenje ovakvog tipa nastave.

Ako je suditi po mišljenju naših dosadašnjih polaznika – garantujemo vam zabavno školovanje kog će se vaše dete sa uživanjem sećati.

Dozvolite i vi vašem detetu da zavoli školu i učenje i informišite se detaljnije na 021/552-414 i 069/444-06 09 ili nas posetite u Save Vukovića 21 i uverite se lično.

Čekamo vas!

PRIJAVI SE

Prijavite se na željeni kurs klikom na dugme pored