fbpx

Edukativni centar Avalon sinonim za kvalitet od 2004. godine

Jasno definisani, međunarodno akreditovani i standardizovani nastavni planovi i programi

AVALON JE TU DA VAM JEZIK NE BUDE PREPREKA

Edukativni centar Avalon za vas postoji od 2004. godine i od tada uspešno gradi poverenje svojih učenika.

Osnivači su profesori engleskog jezika sa velikim iskustvom u nastavi i specijalizacijom u inostranstvu što je osnovni preduslov za uspešno podučavanje stranih jezika.

Sedište edukativnog centra Avalon je u Novom Sadu, u samom centru grada. Nalazimo se u moderno opremljenom  prostoru sa bibliotekom, računarima, projektorima i interaktivnim tablama.

Od septembra do juna Edukativni centar Avalon vam nudi pomoć pri usvajanju stranih jezika. Nastava stranih jezika se izvodi kroz kurseve, čiji su termini prilagođeni slobodnom vremenu kandidata. Kursevi, s obzirom na vrstu programa i potreba polaznika, traju jedan, četiri, šest ili osam meseci.

Tokom čitave godine AVALON nudi mogućnost informisanja, prijavljivanja i besplatnog dijagnostičkog testiranja.

Kako bismo postigli visok kvalitet u nastavi, naši profesorski tim se kontinuirano usavršava u domenu metodologije nastave stranih jezika. Kroz jasno definisane,međunarodno akreditovane i standardizovane nastavne  planove i programe i konstatnu kontrolu kvaliteta nastave ostvarujemo sjajne rezultate.

Sve ovo garantuje vrhunski kvalitet nastave o čemu svedoče i uspesi naših polaznika.

Naša želja je da vam pružimo kvalitetu dopunu formalnoj osnovnoj, srednjoj i univerzitetskoj jezičkoj edukaciji.

KAKO JE SVE POČELO

Sanja Mijatović Majin i Maja Mihajlović Rakić su se upoznale na samom početku studija, u kantini Filozofskog fakulteta, koji je centar svih važnih zbivanja i izvor svih bitnih studentskih informacija. Tada nisu ni slutile da će se jednog dana iz studentskog druženja, razmenjivanja skripti i zajedničkog spremanja ispita roditi ideja o Avalonu. Malo po malo, počelo je stvaranje Avalona, ozbiljnog jezičkog centra po ugledu na evropske, ne samo po kvalitetu predavača i savremene interaktive opremljenosti, već i kvalitetnih programa načinjenih prema postulatima autoriteta iz oblasti metodologije nastave engleskog jezika. Više od petnaest godina nakon upoznavanja u već pomenutoj kantini, njihovom timu se pridružuje i Mladen, kolega i jedan od najboljih studenta generacije, koji je dugo lutao bankarskim vodama, a onda odlučio da je struka za koju se obrazovao ipak najlepši posao na svetu.

I priča Avalona nastavlja da se razvija i raste na njihovom entuzijazmu, idejama, posvećenosti, ljubavi, kreativnosti i odgovornosti prema profesiji.