Edukativni centar Avalon

Škola stranih jezika Novi Sad, Kać, Šid, Bački Petrovac

School is cool – Letnja škola engleskog jezika

Letnji raspust nije samo vreme kada se ide na letovanje i gleda televizija ili igraju igrice. Letnji raspust je savršeno vreme da vaše dete nauči nešto novo. Zbog toga smo za vas pripremili poseban projekat kojim će vaše dete dobiti priliku da kroz igru, zanimljive aktivnosti i posebnu letnju avanturu, nauče engleski.

Govoriti makar jedan strani jezik je u današnje vreme potreba svih, a posebno omladine. Zbog toga je veoma važno da deca što pre zavole učenje stranih jezika. To je izrazito teško postići kada su okupirana svakodnevnim obavezama u školi i vanškolskim aktivnostima.

Avalon je za vas organizovao letnji kamp gde se kroz kreativne radionice, igraonice i razne druge aktivnosti, uči na jedan novi i zanimljiv način. Ovaj kamp vašem detetu pruža nezaboravno iskustvo.

Kako smo Avalon pretvorili u „Englesku zonu“

Letnja škola je namenjena za decu uzrasta od 4-12 godina, kao i tinejdžerima. Svi polaznici su podeljeni po nivou znanja engleskog jezika i uzrastu, u grupe od najviše 8 učenika. Svaka grupa ima svoj naziv i vodećeg predavača, a takođe i časove sa izvornim govornikom engleskog jezika.

Kamp obuhvata:

 • 10 dana druženja, zabave i učenja (dve nedelje po 5 radnih dana)
 • 4 školska časa dnevno (po 45 minuta)
 • 5 sati dnevno u mini „engleskoj zoni“ (priča se isključivo na engleskom jeziku)
 • zabavne aktivnosti i materijale kroz koje se uči o svakodnevnim životnim stvarima (sportskim aktivnostima, prirodi, hrani, umetnosti, običajima, kulturi, itd.)
 • ručak i pauzu za odmor i upoznavanje sa novim drugarima
 • rad u prostoru koji je u tom periodu tematski opremljen za letnji kamp (svaka grupa ima svoju učionicu koju dekoriše sa svojim radovima, dvorište za spoljne aktivnosti, stolove za ručak i izložbu radova, itd.)
 • sertifikat o pohađanju letnje škole

Dobra stvar, zar ne?

Ono što će vaša deca pamtiti, a i zbog čega nam se stari polaznici svake godine vraćaju, jeste:

 • interesantna i nesvakidašnja avantura (maskirani predavači, plesači, sportisti svakodnevno iznenađuju naše mališane raznovrsnim aktivnostima, predstavama i govornim vežbama)
 • okruženost engleskim jezikom i prilika da se otklone potencijalne barijere u upotrebi jezika (deca se oslobode posle prvih par dana i krenu da koriste jezik, čak i reči za koje nisu ni bili svesni da znaju)
 • sticanje novih saznanja (eksperimenti iz oblasti prirodnih nauka ih uče o životu i okolini kroz učenje engleskog jezika)
 • razvijanje kreativnosti, mašte i socijalnih odnosa (svakodnevne aktivnosti im omogućuju da puste mašti na volju, a zajedničke aktivnosti da steknu nova poznanstva, drugare, a možda i novu simpatiju)
 • letnji raspust gde će naučiti da škola može da bude, a i jeste, zabavna.

Obezbedite vašem detetu nezaboravan deo letnjeg raspusta

Ukoliko ste zainteresovani da svom detetu priuštite ovakav vid učenja kroz zabavu i pokažete mu da je school cool, kontaktirajte nas do kraja maja i osigurajte mesto vašem detetu. Broj mesta je ograničen.

Telefoni: 021 552 414, 069 444 06 90

Email: info@avalonians.com 

Adresa: Save Vukovića 21, Novi Sad

Pismo sa letnje škole

letnja_skola_pismo

Letnji kamp "School is Cool" 2013.

Letnji kamp "School is Cool" 2014.

Letnji kamp "School is Cool" 2015

PRIJAVI SE

Prijavite se na željeni kurs klikom na dugme pored