Edukativni centar Avalon

Škola stranih jezika Novi Sad, Kać, Šid, Bački Petrovac

Naučite ili poboljšajte svoj engleski ili nemački za samo dve nedelje

Ne govorite engleski ili nemački jezik ili niste zadovoljni nivoom svog znanja jezika? letnji kursevi u avalonuKursevi jezika dugo traju, a vi naprosto nemate toliko vremena? Ako imate želju da usvojite i poboljšate znanje engleskog ili nemačkog, i ako ste spremni da brzo prihvatite nova znanja,  mi ćemo vam pomoći da to uradite za samo dve nedelje.

Najefikasniji način da dođete do znanja

Intenzivni letnji kurs engleskog ili nemačkog jezika održavaće se samo za vreme leta, od početka jula do kraja avgusta. Namenjen je svima koji žele da nauče ili poboljšaju znanje nekog od ovih jezika.

Ovaj kurs traje samo 2 nedelje, odnosno 50 časova po 45 minuta. Koncipiran tako da utrošite što manje vremena, a dobijete što više znanja.

Nastava počinje u 10:00 časova i traje do 11:30. Nakon prvog dvočasa, polaznici će imati pauzu od 15 minuta, dovoljno da se osveže i popiju kafu u našem dvorištu. Časovi se nastavljaju do 12:45, posle kojih je predviđen ručak u restoranu „Fontana“. Posle jednočasovne pauze za ručak, polaznici kursa se vraćaju u učionice, i nastavljaju sa učenjem do 15 časova.

RasporedMaksimalni broj polaznika u jednoj grupi je pet. To omogućava da predavač lakše uoči potrebe svakog polaznika, te savaki polaznik ima dovoljno prostora da izrazi svoje mišljenje i dovoljno vremena da bude aktivan na času.

Nakon ovog kursa ne samo da ćete govoriti, nego ćete i razmišljati na engleskom ili nemačkom

Ne morate da otputujete u inostranstvo kako biste progovorili ili usavršili jezik. Dovoljno je da dodjete u Avalon gde ćete svakodnevno provoditi 5 školskih časova u okruženju u kome se govori isključivo engleski ili nemački jezik.

Intenzivnim letnjim kursom omogućićete sebi da :

 • Za kratko vreme progovorite željeni jezik
 • Obnovite i aktivirate svoje postojeće znanje
 • U velikoj meri proširite svoj vokabular
 • Unapredite sve jezičke veštine- pisanje, čitanje i govor i slušanje
 • Proširite vaše aktivno znanje reči i fraza
 • Budete spremni za polaganje međunarodnih sertifikata

Pozovite odmah i zakažite besplatnu proveru znanja

Pre početka kursa potrebno je izvršiti dijagnostički test kojim se utvrđuje predznanje kandidata.

Cena kursa iznosi 200 eura. U cenu je uračunato:

 • 50 časova engleskog ili nemačkog jezika po 45 minuta
 • sav potreban materijal- udžbenici, CD-ovi i skripte
 • svakodnevni ručak u restoranu „Fontana“
 • kafa za vreme pauza
 • sertifikat koji svedoči o stečenom znanju.

Edukativni centar Avalon  stoji vam na raspolaganju svakim radnim danom od 9h do 21h za sve informacije. Možete se prijaviti putem telefona 021/552-414 i 069/444-0690 ili možete poslati svoju prijavu  putem mejla info@avalonians.com.

PRIJAVI SE

Prijavite se na željeni kurs klikom na dugme pored