Edukativni centar Avalon

Škola stranih jezika Novi Sad, Kać, Šid, Bački Petrovac

letnja škola engleskog avalon

Letnja škola engleskog – School is cool

Pročitajte kako smo Avalon pretvorili u “Englesku zonu”! Letnji raspust nije samo vreme kada se ide na letovanje i gleda televizija ili igraju igrice. Letnji raspust je savršeno vreme da vaše dete nauči nešto novo. Zbog toga smo za vas pripremili poseban projekat kojim će vaše dete dobiti priliku da kroz igru, zanimljive aktivnosti i posebnu letnju avanturu, nauče engleski.

Avalon nemački za decu

Letnja škola nemačkog za decu

Uverite se da škola može da bude zabavna! Ko je kao mali voleo da ide u školu? Niko! Ali smo svi voleli velike odmore, druženje, odlazak do škole i povratak kući. Dakle, sve osim same nastave. Mi smo se potrudili da i nastava bude zabavna, pogledajte kako.

letnji kursevi u avalonu

Super brzi kursevi engleskog i nemačkog za odrasle

Naučite ili poboljšajte Vaš engleski ili nemački za samo dve nedelje! Ne govorite engleski ili nemački jezik ili niste zadovoljni nivoom svog znanja jezika? Kursevi jezika dugo traju, a vi naprosto nemate toliko vremena? Ako imate želju da usvojite i poboljšate znanje engleskog ili nemačkog, i ako ste spremni da brzo prihvatite nova znanja,  mi ćemo vam pomoći da to uradite za samo dve nedelje.

Letnja škola za tinejdzere Avalon

Letnja škola nemačkog za tinejdžere – Tolle Schule

Već danas je pravo vreme da Vašem detetu osigurate bolju budućnost!Želite da Vaše dete nastavi školovanje u inostranstvu? Želite da konkuriše za neku od mnogobrojnih stipendija u zemljama nemačkog govornog područja?  Edukativni centar Avalon nudi  brzo i idealno rešenje! Specijalno za tinejdžere, organizovali smo poseban letnji kurs– Tolle Schule

letnji-kursevi-konverzacije-Avalon

Letnji konverzacijski kurs engleskog jezika – Let’s Just Talk

Časovi u hladu, pored Avalonovog jezerceta, u samom srcu Novog SadaPlanirate da vreme raspusta i godišnjih odmora provedete u Novom Sadu? Leto je idealna prilika za vas da razvijete ili poboljšate vaše konverzacijske veštine engleskog jezika. Koncipirali smo program tako, da se, dok učite, pritom i odmorite od gradske vreve i vrućine u toku letjih meseci.