Edukativni centar Avalon

Škola stranih jezika Novi Sad, Kać, Šid, Bački Petrovac

Letnji kamp engleskog

Letnji kamp engleskog za decu i tinejdžere je nesvakidašnja jezička avantura i idealna prilika da vaše dete usavrši engleski, razvije nova interesovanja i proširi vidike. Kamp traje dve nedelje, i nastava se održava svaki radni dan od 10 do 15h .Deca imaju pet časova dnevno i obezbedjen ručak u obližnjem restoranu.

Letnja škola nemačkog za decu i tinejdžere

Uverite se da škola može da bude zabavna! Ko je kao mali voleo da ide u školu? Niko! Ali smo svi voleli velike odmore, druženje, odlazak do škole i povratak kući. Dakle, sve osim same nastave. Mi smo se potrudili da i nastava bude zabavna, pogledajte kako.

Super brzi kursevi engleskog i nemačkog za odrasle

Naučite ili poboljšajte Vaš engleski ili nemački za samo dve nedelje! Ne govorite engleski ili nemački jezik ili niste zadovoljni nivoom svog znanja jezika? Kursevi jezika dugo traju, a vi naprosto nemate toliko vremena? Ako imate želju da usvojite i poboljšate znanje engleskog ili nemačkog, i ako ste spremni da brzo prihvatite nova znanja,  mi ćemo vam pomoći da to uradite za samo dve nedelje.

letnji-kursevi-konverzacije-Avalon

Letnji konverzacijski kurs engleskog jezika – Let’s Just Talk

Časovi u hladu, pored Avalonovog jezerceta, u samom srcu Novog SadaPlanirate da vreme raspusta i godišnjih odmora provedete u Novom Sadu? Leto je idealna prilika za vas da razvijete ili poboljšate vaše konverzacijske veštine engleskog jezika. Koncipirali smo program tako, da se, dok učite, pritom i odmorite od gradske vreve i vrućine u toku letjih meseci.