The Great Eagles

Naša mala grupa, u kojoj se nalaze Aleksandra, Srđan, Bogdan, Dušan i Stefan, nakon puno dilema, odlučila je da se zove Orlovi. Pošto su stvarno sjajni, dodali smo im i jedno “great”, because they are great! 🙂 So, people, these are the Great Eagles.

Orlovi imaju puno toga zajedničkog: svi su mladi, pametni, puno toga znaju, inventivni su i komunikativni. Međutim, Orlovi se i razlikuju. Dok neki vole da igraju video igre, drugi više vole muziku. Ukusi su različiti, ali smo se svi složili da ne volimo Džastina Bibera. He’s so out! Takođe, nikada ne bismo mogli da oformimo fudbalski tim.

Trudimo se da ponovimo ono što smo do sada naučili, ali i da proširimo svoje znanje. Do sada smo ponovili Present Simple i Present Continuous i naučili nove stvari, kao što su novi pridevi i antonimi. Učili smo i koja se slova ne izgovaraju u nekim rečima, zatim gde se stavlja prilog u rečenici (iza glagola ‘to be’, ali ispred ostalih glagola). Pošto učenje jezika nije samo gramatika i nove reči, dotakli smo se i nekih interesantnih kulturoloških razlika (Dan zaljubljenih, Dan majki, kao i Sweetest Day, koji kod nas ne postoji).

Junaci knjige po kojoj radimo vode svoj weblog, koji je privatan, a mi smo odlučili da naš weblog bude svima dostupan. Pozdrav svima od Orlova 🙂

Keep in touch…