Pričaj srpski da te ceo svet razume!

Naučite srpski i poboljšajte sebi život u Srbiji

Stranac ste, a volite Srbiju? Želite da ostanete da živite ovde? Želite da radite u Srbiji? Želite da bez problema naručite svoje omiljene ćevape ili na čardi pojedete riblju čorbu i popijete vino iz Srema? Srpski jezik vam se čini težak i predstavlja vam prepreku u obavljanju običnih, svakodnevnih stvari? Avalon vam nudi rešenje koje će vam ulepšati život u Srbiji.

Kako ćemo vam pomoći da naučite srpski?

Kurs srpskog jezika će vam pomoći da ostvarite komunikaciju na srpskom jeziku ili Srpski za Strance Avalonpoboljšate znanje koje posedujete. Ukoliko već malo govorite srpski, preciznim testiranjem (usmenim i pismenim) utvrđujemo vaš nivo znanja i prilagođavamo kurs vašim potrebama. Kako ne biste remetili vaše svakodnevne obaveze, pružamo vam mogućnost da birate termine nastave. To znači da će se raspored časova utvrđivati na osnovu dogovora između profesora i polaznika.

Kako izgleda kurs srpskog jezika za početnike?

Nastava se odvija isključivo u vidu individualnih časova (jedan na jedan). Fond časova za početni nivo srpskog jezika (A1) je 60. U zavisnosti od tempa kojim želite da pohađate nastavu zavisi i trajanje kursa (jednom, 2 puta, 3 puta, 5 puta nedeljno).

Kako izgleda kurs za one koji već imaju predznanje?

Preciznim testiranjem utvrđuje se vaš nivo znanja i na osnovu toga se kreira kurs prilagođen vašim individualnim potrebama i ličnim afinitetima.

Šta sve dobijate završetkom kursa srpskog jezika?

Ovaj kurs vam omogućava da savladate osnove srpskog jezika ili nadogradite postojeće znanje. Posle ovog kursa:

  • znaćete da se predstavite i kažete nešto o sebi na srpskom jeziku
  • znaćete da poručite svoju omiljenu hranu u restoranu
  • znaćete da bez problema obavite nabavku namirnica na pijaci ili supermarketu
  • snalazićete se u svakodnevnim situacijama
  • bez problema ćete komunicirati sa ovdašnjim stanovništvom

Nakon završenog kursa srpskog jezika polagaćete završni test i dobićete sertifikat o uspešno završenom kursu koji potvrđuje da ste uspesno savladali gradivo.

Sigurni smo da će vam, nakon završenog kursa srpskog jezika, život u Srbiji biti lepši i lakši.

Naučite srpski što pre!

Sve što treba da uradite je da nas pozovete na telefone 021/552-202 ili 069/444-0690 ili dodjite da popijemo kafu u predivnom dvorištu u Save Vukovića 21 i rezervišete svoje  termine za početak nastave.

PRIJAVI SE

Prijavite se na željeni kurs klikom na dugme pored