Zašto AVALON?

ZAŠTO JE EDUKATIVNI CENTAR  AVALON PRAVI IZBOR ZA VAS I VAŠU DECU

 

Naši učenici su nam uvek na prvom mestu

Edukativni centar Avalon se trudi da sve prilagodi potrebama svojih polaznika. Termine i dinamiku održavanja nastave prilagođavamo slobodnom vremenu naših kandidata. Profesori su uvek tu za njih, bilo da su im potrebne konsultacije, dodatni materijali ili bilo koja vrsta pomoći. Dajemo sve od sebe kako bismo im pomogli da što lakše i što brže usvoje strane jezike.

Imamo kvalitetan i iskusan profesorski tim

Naši profesori imaju akademska zvanja  i višegodišnje radno iskustvo koje su sticali po državnim i privatnim školama u zemlji i inostranstvu. Oni svoja znanja prenose na zanimljiv način, bilo da rade sa decom ili sa odraslima.

Garantujemo kvalitetnu i savremenu obuku

Kako bismo postigli visok kvalitet u nastavi, naši profesorski tim se kontinuirano usavršava u domenu metodologije nastave stranih jezika. Takođe, grupnu nastavu organizujemo samo u malim grupama. Radi bržeg i efikasnijeg učenja, maksimalan broj polaznika u jednoj grupi je 8.

Iza nas je 11 godina uspešnog rada

Uspešno poslujemo već  11 godina i za to vreme smo stekli neprocenjivo iskustvo. Ono nam pomaže da svoje polaznike obučimo što bolje u što kraćem roku. Od našeg osnivanja do danas, kroz našu školu je prošlo preko 2500 zadovoljnih polaznika.

Stekli smo poverenje mnogih kompanija

Izvršno veće Vojvodine, DDR Novi Sad, Color press grupa,Vojvođanska banka, Novosadski sajam, Crédit Agricole banka samo su neke od kompanija koje nam ukazuju poverenje bilo da je u pitanju držanje obuka zaposlenih ili prevođenje njihovih dokumenata.

Učenje je lakše u savremeno opremljenom prostoru

Sedište edukativnog centra Avalon je u Novom Sadu, u samom centru grada. Naša škola se prostire na preko 150 kvadrata. Nalazimo se u moderno opremljenom  prostoru sa bibliotekom, računarima, projektorima i interaktivnim tablama. Pored savremeno opremljenih učionica i učionice posebno prilagođene za decu od 4 do 6 godina, u Avalonu postoji i prostrano dvorište. Ono je savršeno za  odmor od učenja uz kafu pored našeg jezerceta.