Edukativni centar Avalon

Škola stranih jezika Novi Sad, Kać, Šid, Bački Petrovac

Za 3 meseca do poslovne komunikacije na nemačkom jeziku

Koliko vas koji ovo čitate može da kaže za sebe: „Zadovoljan/a sam svojim poslom i ispunio/la sam sve svoje ciljeve u poslovnoj karijeri?“ Verovatno mai broj.  Želeli biste da zarađujete više, da imate više slobodnog vremena, više mogućnosti za napredak, željni ste novih izazova? Ukoliko je vaš odogovor na ova pitanja da – mi imamo rešenje za vas!Avalon nemački

Nemačka predstavlja vodeću ekonomsku silu u Evropi i nudi niz mogućnosti za zaposlenje. Ulaskom nemačkih firmi na tršište naše zemlje javila se potreba za učenjem poslovnog nemačkog. Poznavanje nemačkog jezika i snalaženje u poslovnoj komunikaciji predstavlja ogoromnu prednost prilikom traženja posla.

Opšte informacije o kursu

Kurs poslovnog nemačkog vam omogućava da za samo 3 meseca savladate osnove poslovne komunikacije: pisanje biografije i motivacionog/propratnog pisma, intervju za posao, pisanje i odgovaranje na mailove, pravljenje prezentacija i slično.

Kurs se organizuje prema konkretnim potrebama polaznika i neophodno je znanje nemačkog jezika na A1 nivou. Ulaznim testiranjem određuje se nivo predznanja polaznika, a na osnovu usmenog testiranja utvrđuju se specifične potrebe svakog polaznika. Ukoliko ima potrebe pružamo vam mogućnost da obnovite i nadogradite osnovno znanje nemačkog pre nego što  postanete polaznik kursa za poslovni nemački.

Nastava se odvija 2 puta nedeljno u trajanju od po 90 minuta u večernjim terminima, koji se kreiraju u dogovoru sa polaznicima.

Zašto da izaberete EC Avalon?

EC Avalon je jedna od retkih škola jezika u Novom Sadu koja postoji duže od 10 godina. Kroz ovaj period stekli smo iskustvo, učili od naših polaznika i osluškivali njihove želje i potrebe. Zbog toga danas možemo da kažemo da težimo da vam pružimo kvalitetno i aktuelno obrazovanje.

Konstantno ulažemo u naše profesore, kroz profesionalne edukacije i seminare. Pored profesionalnosti, odlikuje ih i velika motivacija i predanost poslu, a pre svega ljubav prema onome što rade. Možemo da se pohvalimo da je svaki od naših profesora proveo  neko vreme, tokom studija ili kasnije, u zemljama govornog područja jezika koji predaje.

Vodimo računa i da nam nastavni materijali  (knjige, priručnici, multimedijalni materijali) budu aktuelni i u skladu sa današnjim trendovima.

Dokaz tome je veliki broj polaznika koji zadovoljni izlaze iz naše škole ili nastavljaju usavršavanje stranih jezika kod nas.

Za ostalo dođite sami da se uverite. Nalazimo se u centru Novog Sada na adresi Save Vukovića 21 ili nas kontaktirajte na 021/555-454. Broj mesta na kursu je ograničen, obezbedite svoje mesto na vreme!

PRIJAVI SE

Prijavite se na željeni kurs klikom na dugme pored