Super Deutsch kurs

Nauci sve od A do C

Kome je namenjen  Super Deutsch kurs?

Za sve Vas koji čekate na spajanje porodice, zaposlenje ili studije u zemljama nemačkog govornog područja i potrebno vam je da za kratko vreme savladate nemački i dođete do željenog nivoa znanja,  Super Deutsch je idealno rešenje.

 

Šta je Super Deutsch kurs?

 Super Deutsch A i Super Deutsch B su  programi koncipirani  po Avalon metodi za brzo učenje nemačkog koji u prvi plan stavlja konverzaciju na ciljanom jeziku dok se gramatika i ostale jezičke veštine paralelno  usvajaju.

Super Deutsch kurs A i B  objedinjuje dva nivoa nemačkog i to A1 i A2 sa ukupnim trajanjem od 4 meseca  i B1 i B2 sa trajanjem od 4.5 meseci. Sa našom metodom sada je moguće doći  od apsolutnog početnika do B2 nivoa za jednu školsku godinu.

  Šta je Avalon metoda za brzo učenje nemačkog jezika ?

Nakon 16 godina rada i iskustva u podučavanju stranih jezika, Avalonov tim profesora nemačkog je osmislio metodu brzog i kvalitetnog učenja nemačkog jezika  u koju su integrisana najnovija naučna otkrića iz neurolingvistike i metodologije nastave stranih jezika. AVALON METODA ne deli nemački na podnivoe, već objedinjuje i nadograđuje savladano znanje.

  • Vokabular se uči ciljano kroz fraze i obrađuje se po principu leksičkih polja.
  • Aktivno učestvujete u procesu učenja i dajete lični doprinos što Vam omogućava da najbolje i najbrže pamtite
  • Avalon metoda vam garantuje da nakon kursa nećete imati problem sa gramatikom nemačkog jezika.
  • Sve četiri jezičke veštine (slušanje, pričanje, čitanje, pisanje) koristimo i razvijamo od samog početka.
  • Gradivo je pored udžbenika i štampanog materijala potkrepljeno i audio-vizuelnim materijalima koje dobijate na kursu.

 

Opšti kursevi nemačkog Avalon

 Šta dobijate sa Super Deutsch kursom?

     Kroz  pažljivo  osmišljenu nastavu po AVALON METODI super brzo      ćete savladati jezik učestvujući aktivno od prvog časa.

  • sve gramatičke „bauke“ smo za Vas ukrotili, tako da Vas neće boleti glava od teorijskog učenja gramatičkih pravila koje ne umete pravilno da upotrebite u jeziku
  • Dobićete već pripremljen i strukturisan materijal i lekcije u vidu „Handout-a“ te se ne gubi fokus sa gradiva i dinamika časa
  • male grupe od maksimalno 5 polaznika garantuje efikasno učenje i maksimalnu profesorovu pažnju.
  • Dobijate kurs 2u1 jer ćete završiti  dva nivoa nemačkog  A1 i A2  za samo 4 meseca ili B1i B2 za 4.5 meseci.
  • nakon završenog kursa dobijate BESPLATNO dve nedelje intenzivne pripreme za polaganje međunarodno priznatih ispita OSD ili za Zertifikat Deutsch

Opšte informacije o kursevima

         NIVOI    

        TRAJANJE

  FOND ČASOVA       DINAMIKA KURSA
Super Deutsch A (A1+A2)         16 nedelja                 96     3×2 časa nedeljno
Super Deutsch B (B1+B2)          18 nedelja                 108      3×2časa nedeljno

Ukoliko ste učili nemački a ne znate koji ste nivo, možete se testirati ovde

PRIJAVI SE

Prijavite se na željeni kurs klikom na dugme pored

Utisci polaznika

Danijela Sarić

Avalon školu bih svima preporučila.

Danijela Sarić

Dugo sam se dvoumila da li početi učiti još jedan strani jezik, pored posla i svih obaveza, naročito jezik kao što je nemački. Onda sam ugledala reklamu za Avalon školu učenja stranih jezika i kurs Super Deutsch. Shvatila sam da je ovaj način učenja upravo ono što meni treba. Nema knjiga, radimo na osnovu Avalonovog materijala u vidu prezentacija koji se podrobno objašnjavanju na svakom času, ako treba i više puta. Radi se i kroz asocijacije, priče, mape uma, video materijale i puno domaćeg. U eri kada je naš mozak preplavljen informacijama sa svih strana, ovaj način učenja je bio najefikasniji za mene. Profesoricu Jelenu bih posebno pohvalila. Izuzetan profesionalac, dobar predavač, strpljiva i pre svega prijateljskog odnosa prema nama. Avalon školu bih svima preporučila.

Miloš Jovanović

Vidimo se i na B nivou!

Miloš Jovanović

Zdravo, moje ime je Miloš Jovanović i ja sam pohađao Super Deutsch A, kurs nemačkog jezika, u školi Avalon iz Novog Sada. Malo je reći da sam prezadovoljan kako je sve proteklo. Časovi su bili jako zanimljivi i zabavni. Imali smo online časove, platforma na kojoj smo radili je dobra, nije bagovala, uprkos mišljenju da će sa internetom biti problema, sve je bilo dobro. Dobijali smo stalno domaći i lekcije na mail. Kurs nam je držala profesorka Jelena, koja je bila veoma posvećena nama ( učenicima ), izlazila nam je u susret i povodom termina i postepenog doziranja gradiva i obnavljanja. Pre svega dobar pedagog i od početka kursa je uspostavila poverenje sa učenicima, što je veoma bilo važno. Naravno, pored toga što je dobar pedagog ona je i motivator i veoma je dobro potkovana znanjem. Strpljivo nam je ponavljala gramatiku ( priznajem meni najviše 🙂 ). Svakome bih preporučio ovu školu, jer najveća imovina škole su ljudi koji u njoj rade. Oni su posvećeni, strpljivi, nasmejani. Vidimo se i na B nivou!

Jasmina Anušić

Super Deutsch mi je dokazao da je moguće naučiti nemački!

Jasmina Anušić

U Avalonu sam pohađala online kurs nemačkog Super Deutsch B koji me je potpuno oduševio. Najpre želim da kažem da sam bila vrlo skeptična kada je online nastava u pitanju ali me je odmah prvi čas potpuno oduševio. Bilo je kao da sam u učionici i jako mi se dopalo. Časovi su bili ispunjeni konverzacijom što mi je mnogo značilo a gramatika je bila objašnjena na jednostavan, razumljiv i potpuno logičan način uz prezanimljive tehnike pamćenja. Konačno sam uz pomoć toga razumela i neke stvari sa prethodnih nivoa a kroz konverzaciju sam naučila i da ih primenim. A to mi je i bio cilj. Svemu tome doprinela je i predivna atmosfera sa časova za koju je definitivno bila zadužena profesorka Jelena. Malo je za nju reći preposvećen profesor i preprofesionalna osoba. Hvala Avalonu za divan kurs nemačkog i što ima sjajne profesore u svom timu!

Stanislava Gugleta

Super Deutsch je kurs koji je prevazišao sva moja očekivanja!

Stanislava Gugleta

Odlučila sam se da idem na kurs Super Deutsch u Avalonu po preporuci i nisam imala u planu da dodjem do B2 nivoa. Nisam znala šta da očekujem i u početku sam imala malo strah od pričanja na nemačkom ali to je nestalo odmah na početku kursa. Moram reći da me je jako iznenadio koncept kursa a pogotovo učenje nekog jezika uz tehnike pamćenja. To je bilo nešto potpuno novo za mene i nisam mogla da verujem da ću sa lakoćom i bez previše klasičnog učenja naučiti toliko stvari a da opet uvek mogu da ih primenim. Časovi i generalno ceo kurs je jako profesionalno osmišljen. Uvek smo dobijali prezentacije časa sa svim bitnim stvarima pa smo veći deo časa mogli da posvetimo konverzaciji i pravom korišćenju nemačkog što je meni bilo baš važno i to mi je mnogo pomoglo. I naša profesorka je naravno puno doprinela tome i sve pohvale za nju. Atmosfera je bila super i uvek pozitivna. A i grupa takođe. Svaki čas sam jedva čekala. Završila sam B2 ali sigurno ću ići i na C nivo. Svima bih preporučila kurs Super Deutsch i školu Avalon kada je nemački u pitanju jer imaju zaista sjajne metode uz koje se nemački stvarno može naučiti za kratko vreme.

dr Jelena Torbica

Lekar specijalista anesteziologije, reanimatologije i intenzivne terapije

dr Jelena Torbica

SUPER DEUTSCH je prevazišao sva moja očekivanja! Kursu Super Deutsch A sam pristupila kao ”još jednoj obavezi koju treba obaviti”. Bez konkretne namere o selidbi ili radu u zemljama gde se ovaj jezik koristi, ali kao i svi lekari i ostalo medicinsko osoblje, znam da mi je to uvek izvestan plan B, ako poželim. Ono što me je iznenadilo je da sam izuzetno uživala u tome jer je učenje uz tehnike pamćenja i komunikaciju već od prvog časa bilo jako zabavno što je zaista prevazišlo moja očekivanja. Od početka mi je prijao stav nastavnice i njen srdačan odnos prema polaznicima kao i prijatna atmosfera. Onaj momenat kad osetite iskrenu težnju i nameru nastavnika da na svaki mogući način objasni, približi i olakša. Tempo je bio zahtevan, pogotovo za nekog ko nema nikakvo predznanje, morala sam poprilično da se posvetim učenju. I tako, radujući se napretku i svakom narednom času, proletela su 4 meseca. I da mi je neko rekao da ću tokom i nakon 4 meseca umeti da sklapam rečenice u prezentu, perfektu, pišem sastave, prezentujem idr, rekla bih mu da je lud ali uz Super Deutsch je uspelo. Sa moje strane, jedna velika i čista desetka za Avalon i profesorku Jelenu, izuzetan nastavnik, pravi. Kao neko ko je konstantno u priči učenja i stručnog usavršavanja, kao lekar specijalista anesteziologije, reanimatologije i intenzivne terapije, trenutno na subspecijalizaciji iz dečije anesteziologije, magistar medicinskih nauka, na doktorskim studijama, imala sam mnogo nastavnika. I uvek sam uživala kada je neko radio od srca kao što to rade u Avalonu. Vidimo se na B nivou! Sve pohvale za Avalon i profesorku.

Anja Mićić, medicinska sestra

Zaista je moguće naučiti nemački uz Super Deutsch i Avalon!

Anja Mićić,medicinska sestra

U Avalonu sam pohađala i kurs Super Deutsch A a nakon toga i B. Kurs Super Deutsch mi je mnogo pomogao oko učenja nemačkog jezika jer su časovi bili veoma kreatvno i maštovito osmišljeni. Mislim da je to jako važno za učenje bilo kog jezika jer se tada lakše i razumnije uči. Svaki čas je bio ispunjen konverzacijom što je mnogo bitno i to mi je veoma pomoglo da zaista shvatim kako funkcioniše nemački jezik i da ga i progovorim, na šta sam izuzetno ponosna i zahvalna ovom kursu. Predavanja su bila u vidu prezentacija koje su bile jako slikovito osmišljene i prikazane a koje smo i dobijali kao gotov materijal što nam je omogućilo da ono što čujemo odmah probamo i da primenimo u govoru. Atmosfera je na časovima je bila sjajna a profesorka se jako trudila da nam sve na što lakši način objasni. tome su svakako doprinele i sjajne tehnike pamćnja i brzog učenja kojima sam se oduševila jer na ovakav način zaista nikad nisam učila i nisam znala da postoji ovakva metoda učenja nemačkog. Na kraju kursa smo imali dodatne časove konverzacije koji su mi jako značili. Svaki čas nam je protekao kroz priču i jako sam zahvalna što sam bila deo ovog kursa. Svima bih preporučila Avalon i ovaj sjajan kurs nemačkog.

PRIJAVI SE

Prijavite se na željeni kurs klikom na dugme pored