Edukativni centar Avalon

Škola stranih jezika Novi Sad, Kać, Šid, Bački Petrovac

Poznavanje jednog stranog jezika više nije dovoljno

Da li vam je cilj da vaše dete ima dobru ocenu iz nemačkog u osnovnoj školi? Želite da se vaše dete nastavi školovanje u inostranstvu ili da konkuriše za neku od mnogobrojnih stipendija koje daju evropski ili svetski univerziteti? Poznavanje nemačkog jezika će mu uveliko pomoći u tome.

Ne čekajte da vaše dete krene u više razrede osnovne škole i da tada u redovnoj školskoj nastavi počne sa učenjem nemačkog jezika. Što su mlađa, deca lakše usvajaju jezik. Sa druge strane, u državnim školama deca uče u velikim grupama, gde nastavnici nemaju dovoljno vremena da se  posvete svakom detetu i njegovim potrebama.

Neka i vaše dete bude građanin sveta

Edukativni centar Avalon nudi kurseve za osnovce pomoću kojih će vaše dete temeljno, lako i sigurno naučiti nemački jezik.

 • Naši kursevi za osnovce su namenjeni deci uzrasta od 7 do 14 godina.
 • Program je u potpunosti prilagođen njihovom uzrastu, ali i nivou znanja nemačkog jezika.
 • Pre samog polaska na neki od kurseva dete će biti testirano pismeno i usmeno kako bi se utvrdilo se njegovo početno znanje.
 • Program po kome se odvija kurs nemačkog za osnovce je usklađen sa redovnim školskim programom. Ali ono po čemu se razlikuju od školskog programa je to što se u Avalonu radi po metodama klila. To podrazumeva učenje drugih školskih predmeta (matematike, biologije, geografije) na nemačkom jeziku.
 • Rad sa osnovcima je organizovan u malim grupama koje imaju do 8 polaznika. To je posebno važno jer profesor ima dovoljno vremena da se jednako  posveti svakom detetu ponaosob, uvidi šta su mu eventualni problemi i na cemu treba dodatno raditi.
 • Roditelji su tokom čitave školske godine informisani o napretku svog deteta putem pisanih izvestaja koje profesori pisu 5 puta godisnje (2 puta u prvom i 3 puta u drugom polugodištu).

Svaki pojedinačni  kurs traje 9 meseci i podrazumeva 72 školska časa na godišnjem nivou. Nastava se odvija dva puta nedeljno po 45 minuta.

Na kraju svake školske godine i zavrsenog kursa deca polažu zavrsni test i dobijaju diplomu o uspešno završenom kursu.

Omogućite vašem detetu bolji i kvalitetniji život

Ako se odlučite da upišete vaše dete u Avalon, osiguraćete mu :

 • Da čita, piše i da tečno govori na nemačkom jeziku
 • Ne samo da se sporazume, već i da vodi razgovore na teme iz svakodnevnog života na tečnom nemačkom jeziku
 • Da značajno proširi fond reči
 • Da bude spremno da u osmom razredu sa visokom ocenom položi neki od ispita za dobijanje  međunarodno priznatog sertifikata koji je preduslov za stipendije i školovanje u inostranstvu.  Vise o medjunarodno priznatim ispitima mozete podledati ovde
 • Da u školi ostvaruje  bolje rezultate nego njegovi drugovi koji jezik uče samo u školi
 • Da mu predavači budu profesori koji prolaze kroz stalne obuke i usavršavanja kako bi mu osigurali najkvalitetniju nastavu
 • Da zavoli nemački jezik

Upis je u toku

nemacki 1

Dovedite vaše dete na BESPLATNO testiranje. Pre nego što se odlučite baš za nas, nudimo GRATIS demo čas, posle koga ćete odlučiti da li smo mi prava škola za vaše dete.

Edukativni centar Avalon  stoji vam na raspolaganju svakim radnim danom od 9h do 21h za sve dodatne informacije. Dovoljno je samo da pozovete brojeve 021/552-414 i 069/444-0690 ili nas posetite u u ulici Save Vukovića 21, u Novom Sadu.

PRIJAVI SE

Prijavite se na željeni kurs klikom na dugme pored