Edukativni centar Avalon

Škola stranih jezika Novi Sad, Kać, Šid, Bački Petrovac

Letnji konverzacijski kurs engleskog jezika – Let’s Just Talk

 

Znate engleski, ali imate  poteškoće kada treba da ga upotrebaite u letnji kursevi konverzacije Avalonkomunikaciji?   Dok slušate, sve razumete, ali, kada dođe red na vas ne znate da se izrazite kada želite da kažete nešto?

Vreme je da vaše pasivno znanje pređe u aktivno! Edukativni centar Avalon spremio je za vas letnje kurseve konverzacije sa izvornim govornikom engleskog jezika,  Peter M. Luketićem.

Časovi u hladu, pored Avalonovog jezerceta, u samom srcu Novog Sada

Planirate da vreme raspusta i godišnjih odmora  provedete u Novom Sadu?  Leto je idealna prilika za vas da razvijete ili poboljšate vaše konverzacijske veštine engleskog jezika .

Koncipirali smo program tako, da se, dok učite, pritom i odmorite od gradske vreve i vrućine u toku letjih meseci. Avalonovo  prostrano dvorište  je idealno za učenje tokom letnjih dana, uz limunadu, pored našeg jezerceta.

Poboljšajte izgovor i steknite samopouzdanje

Kurs konverzacije ima za cilj da vas oslobodi i nauči kako da tečno i samopouzdano komunicirate na engleskom jeziku. Radićete po posebno pravljenom planu i programu, pripremljenog od strane izvornog govornika engleskog sa dugogodišnjim iskustvom. Preduslov za pohađanje kursa konverzacije je da ste minimum na A2 nivou, odnosno da imate srednji nivo znanja engleskog jezika.

Dinamika realizacije

Konverzacijski letnji kurs engleskog jezika održavaće se samo za vreme leta, tokom jula meseca. Ovaj kurs traje mesec dana i podrazumeva  20 dvočasa po 90 minuta, svakim radnim danima, od ponedeljka do petka.

 

 

 

 

Na letnjem kursu konverzacije u školi stranih jezika Avalon uspećete da:

  • Unapredite sposobnost komunikacije na engleskom jeziku
  • Razvijete i unapredite komunikacione veštine
  • Osvežite i obogatite rečnik
  • Popravite tečnost i tačnost u govoru
  • Savladate akcenat engleskog jezika
  • Primenite znanje jezika na najbolji moguci nacin

Prijavite se na vreme, broj mesta je ograničen!

Kako bismo utvrdili Vaš nivo znanja engleskog jezika, pozovite Avalon i zakažite besplatno testiranje. Edukativni centar Avalon  stoji vam na raspolaganju svakim radnim danom od 9h do 21h za sve informacije. Možete nas kontaktirati lično, ili putem telefona ili e-mail adrese.

Telefoni: 021/ 552 414  ili  069/ 444 06 90

Email: info@avalonians.com

Adresa: Save Vukovića  broj 21, Novi Sad