fbpx

Edukativni centar Avalon

Škola stranih jezika Novi Sad, Kać, Šid, Bački Petrovac

Govoriti barem jedan strani jezik u današnje vreme potreba je svakog pripadnika modernog društva. Zbog toga je veoma važno da kod dece od ranog detinjstva negujemo kulturu učenja stranih jezika.

Letnji raspust je idealno vreme da deca nauče nešto novo, nešto što nije isključivo vezano za školski program. Letnja škola nudi niz aktivnosti, igara i zanimljivih avantura kroz koje će deca imati priliku da nauče i da koriste engleski, a koje se ne mogu realizovati tokom školske godine.

Avalon letnja škola predstavlja intenzivno učenje engleskog jezika za decu kroz zabavne aktivnosti. Namenjena je deci od 4-12 godina kao i tinejdžerima

Program je prilagođen uzrastu polaznika i obuhvata kreativne jezičke radionice kao i upoznavanje sa kulturom zemalja u kojima se govori engleski.

 

School is Cool 2013

Edukativni centar Avalon je po prvi put 2013, u periodu od 24. juna do 5. jula, organizovao letnji kamp sa željom da dokaže da učenje jezika može da bude zanimljivo i da se ne mora uvek održavati u tradicionalnoj atmosferi klupa, udžbenika i tabli. Prostor škole Avalon na Podbari postao je mini “engleska zona”, gde se komunikacija odvijala skoro u potpunosti na engleskom. Proveli smo zajedno 10 lepih letnjih dana, upoznali nove drugare, pisali, crtali, ručali, gledali filmove i što je najvažnije – učili smo engleski zabavljajući se.

Nakon što smo ispratili decu 5. jula, mi nastavnici smo dugo sumirali utiske i rešili da našim polaznicima napišemo jedno pismo u kom ćemo pokušati da uhvatimo atmosferu letnjeg kampa. Pismo možete pročitati ovde.

Budući da je ovaj projekat bio nešto novo, posetila nas je i televizija DELTA. Ispod može videti prilog koji je emitovan u emisiji Fokus. Ko zna, možda nakon gledanja poželite da nam se priključite sledeće godine 🙂