Veliki izbor kurseva skrojenih baš po vašoj meri!

Engleski jezik

Nikad nije kasno da krenete sa učenjem engleskog jezika ili da nastavite da ga učite tamo gde ste stali. Avalon vam nudi rešenje i neće dozvoliti da vas jezik sputava u postizanju ciljeva.

Italijanski jezik

Bez obzira na to da li ste apsolutni početnik ili već posedujete izvesna znanja italijanskog jezika koja želite da usavršite, edukativni centar Avalon je pripremio kurs baš po vašoj meri.

Grčki jezik

Privlače vas drevna grčka kultura i istorija? Posle  odmora u Grčkoj poželeli ste da naučite ovaj egzotični jezik? Volite grčku muziku, hranu, tradiciju ili jedostavno želite da se zaposlite ili studirate na prestižnom Aristotelovom Univerzitetu u Solunu? Koji god razlog da imate Avalon je tu da vam pomogne da naučite jezik koji je vekovima u modi!

Nemački jezik

Steknite prestižno znanje nemačkog jezika. Za sve koji bi želeli da rade u nemačkim firmama kod nas, rade ili studiraju u inostranstvu, putuju i istražuju. Redovni i ubrzani časovi u Avalonu.

Letnji kursevi

Letnji raspust je savršeno vreme da naučite nešto novo. Zbog toga smo za Vas i za Vaše mališane pripremili poseban program letnjih kurseva u Avalonu za sve uzraste i nivoe znanja.