Skrojeni po vašoj meri

Ulaganje u kadar nikad nije trošak, već investicija za budućnost

Naši kursevi će unaprediti poslovanje vaše kompanije

 

Želite da sarađujete sa inostranim partnerima, ali vašim zaposlenima poslovna komunikacija na stranim jezicima predstavlja problem? Želite da savladaju termine na stranim jezicima iz trgovinskog poslovanja ili marketinga? Ili jednostavno hoćete da svi vaši zaposleni govore neki strani jezik?

Edukativni centar Avalon je pripremio specijalizovane kurseve za firme koje žele da unaprede svoje poslovanje sa inostranim klijentima.

 

Kursevi skrojeni baš za vas!

Možete izabrati neki od naših već postojećih kurseva:

Ako su potrebe vaše kompanije drugačije, napravićemo za vas tailor made kurs, prilagođen baš vašim potrebama.

Nakon razgovora sa upravljačkim kadrom vaše kompanije, naši predavači će napraviti program po vašoj meri.

Nakon obavljenog razgovora sa rukovodiocima firme obavljamo testiranje kandidata radi utvrđivanja početnog nivoa znanja. Tokom  kursa kandidati se testiraju nakon svake tematske jedinice, a na kraju kursa polažu završni ispit koji se sastoji od pismenog i usmenog dela.
Po završetku kursa kandidati dobijaju  diplomu o stečenom  nivou znanja ukoliko su uspešno položili oba dela završnog ispita i pohađali vise od 70% nastave. Rukovodioci kolektiva dobijaju pismene izveštaje o rezultatima i izostancima kandidata na kraju svakog meseca i kompletan izveštaj na kraju kursa.

 

Dinamika realizacije kursa je sledeća:

Kursevi traju 3 meseca i obuhvataju fond od 48 casa. Časovi se održavaju dva puta nedeljno u trajanju od 90 minuta. Provera znanja/testiranje obuhvaćeno je fondom časova.
U cenu je uračunato: kurs jezika, udžbenici, radni listovi, testovi i sav dodatni materijal, kao i sertifikati koji se dobijaju po završetku kursa.

Nastavu je moguće održavati u prostorijama vaše kompanije (in house trening), ili u Edukativnom centru Avalon.

 

Počnite sa obukom vaših zaposlenih što pre!

Za više informacija pozovete nas na telefone 021/553-202 ili 069/444-0690 ili dođite u naš prostor  u Save Vukovića 21 u Novom Sadu.

Avalon vam stoji na raspolaganju svakog radnog dana od 9:00 do 21:00.

PRIJAVI SE

Prijavite se na željeni kurs klikom na dugme pored