fbpx

Edukativni centar Avalon

Škola stranih jezika Novi Sad, Kać, Šid, Bački Petrovac

Za one koji su zainteresovani da nemački jezik koriste u struci, uz najsavremeniju literaturu i tehnike rada, pružićemo Vam znanje nemačkog jezika u oblasti privrede, ekonomije i poslovne korespondencije. Ukazaćemo Vam  na potrebne veštine za intervju za posao, telefonske razgovore, pisanje poslovnih pisma, izvestaja, izrade prezentacija.

Uspešnog poslovnog čoveka pre svega moraju da krase sistematičnost u radu i dobro upravljanje vremenom. Organizovanost, empatičnost, strpljenje i upornost su osobine bez kojih se ne može zamisliti dobro odrađen posao. Nemački jezik je zbog toga specifičan, jer u svom širokom spektru reči ima upravo one koje se koriste u poslovnom svetu. Govori se kratko , precizno i tačno kako bi se uštedelo na vremenu i obavilo više zadataka. Ponekad jedna prava reč odlučuje ishod sastanka.  Da bi se zadatak uspešno obavio, potrebno je biti dobar komunikator.

U Edukativnom centru AVALON ćete nakon završetka kursa biti u mogućnosti:

  • da se na odgovarajući način pismeno i usmeno  sporazumevate u svakodnevnim poslovnim situacijama i da adekvatno reagujete na njih
  • da razumete jednostavne tekstove i rutinski u pisanoj formi sastavljate tekstove koji se odnose na svakodnevni rad u firmi.