Edukativni centar Avalon

Škola stranih jezika Novi Sad, Kać, Šid, Bački Petrovac

Opšti kursevi francuskog

Progovorite najromantičniji jezik na svetu. Francuski jezik govori 280 miliona ljudi u 57 zemalja sveta, dok je u 28 zemalja u službenoj upotrebi. Smatra se da će broj stanovnika koji govore francuski jezik 2025. godine dostići broj od 500 miliona, a do 2050. godine 650 miliona, što čini 7% buduće svetske populacije, te je francuski jezik je korisno naučiti ukoliko želite da radite sa inostranim poslovnim partnerima sa ovog govornog područja.

Francuski za osnovce

Omogućite vašem detetu bolji i kvalitetniji život.Vi ste odgovoran roditelj i želite da osigurate bezbednu budućnost vašem detetu? Želite da se vaše dete školuje u inostranstvu ili konkuriše za neku od mnogobrojnih Francuski za osnovcestipendija koje daju neki evropski ili svetski univerziteti? Da li ste znali da se francuski univerziteti svrstavaju u najprestižnije evropske i svetske visokoobrazovne ustanove?

Francuski na ranom uzrastu

Francuski za decu od 4 do 6 godinaVladanje stranim jezikom jedna je od neophodnih veština za uspešnije školovanje i buduću karijeru naše dece. Francuski za predškolceDanas nije dovoljno poznavanje samo jednog stranog jezika. Deca koja znaju jedan strani jezik lakše usvajaju novi jezik, a budući da je pored podrazumevanog engleskog u današnje vremeznanje još jednog jezikaviše nego potrebno, iskoristite priliku da Vaše dete savlada jedan od najvažnijih svetskih jezika kroz igru i zabavu.