fbpx

Priprema za polaganje TOEFL ispita

Keep calm and TOEFL on! Na pravom si mestu!

Želiš da se pripremaš za TOEFL test? Ne gubi svoje vreme i novac, pripremi se u Avalonu

Razmišljaš o nastavku studija na nekom evropskom ili američkom univerzitetu? Iako imaš visok prosek i dobre preporuke, to ti neće biti dovoljno za upis na neki od evropskih ili američkih univerziteta. Potrebno je da im dokažeš da dovoljno poznaješ engleski jezik, da ćeš bez poteškoća moći da pratiš predavanja, čitaš stručnu literaturu i obavljaš sve zadatke koje oni stave pred tebe.

Svoje znanje engleskog jezika stranim univerzitetima dokazuješ ostvarivanjem određenog broja bodova na TOEFL testu.

Cena samog izlaska na ovaj ispit nije niska, ona iznosi 185 USD. Nemoj da rizikuješ svoje vreme i novac, dođi na pripreme u školu stranih jezika Avalon i položi ovaj test iz prve.

Pogledajte iskustva polaznika

Kako da osvojiš traženi broj poena na TOEFL testu?

TOEFL (Test of English as a Foreign Language) je ispit kojim se proverava nivo znanja engleskog jezika studenata kojima ovo nije maternji jezik. Ispit se koristi u svrhu apliciranja na više od 8000 koledža i priznat je u preko 130 zemalja širom sveta. Sastoji se od 4 dela: razumevanja teksta, slušanja, govora i pisanja.

U Avalonu ovaj kurs se odvija samo kroz individualne časove i traje dva i po meseca.

Nastava se izvodi kroz predavanja i simulacijske tekstove, pomoću kojih ćeš naučiti šablone i metode i sigurno osvojiti potreban broj poena.

Pre samog početka kursa, radi se besplatan simulacijski test. Ovaj test će pokazati trenutni nivo tvoga znanja i pomoći da se utvrdi kojim oblastima treba da se posveti više pažnje u pripremi.

Garantujemo tvoj uspeh!

Ako se odlučiš da se pripremaš za TOEFL ispit baš u Avalonu, dobićeš:

  • Za samo 2 meseca bićeš apsolutno spreman za izlazak na ispit, jer ćeš steći sve potrebne veštine za polaganje ovog ispita – pisanje, čitanje, slušanje i govor
  • Kroz simulacijske testove steći ćeš rutinu i naučićeš šablone po kojima se radi test, tako da ti zvanični TOEFL ispit neće predstavljati nikakav problem
  • Individualne časove na kojima profesor svu svoju pažnju usmerava samo na tebe i na nadogradnju tvog znanja
  • Svaki polaznik kursa dobija sav potreban materijal – udžbenike, CD-ove i ostali propratni materijal
  • Rad sa profesorkom koja se posvetila samo pripremi studenata za TOEFL i čiji su učenici u 100% slučajeva dobili željeni broj poena na ovom ispitu

Napomena: Škola stranih jezika Avalon garantuje tvoj uspeh na testu. Ukoliko se desi da odmah, iz prvog puta, ne dobiješ potreban broj bodova, Avalon ti daje dodatne, potpuno BESPLATNE pripremne časove.

Prijavi se

Edukativni centar Avalon stoji ti na raspolaganju svakim radnim danom od 9h do 21h za sve informacije.

Telefoni: 021 552 414, 069 444 06 90

Email: info@avalonians.com 

Adresa: Save Vukovića 21, Novi Sad

PRIJAVI SE

Prijavite se na željeni kurs klikom na dugme pored