fbpx

Položi IELTS iz prve!

Uspešno smo spremili preko 300 studenata. Pridruži im se! Čekamo te!

Pripremite se za IELTS

Put do upisa na fakultet u inostranstvu ili početka novog života u zemljama engleskog govornog područja počinje polaganjem IELTS testa. Ovaj test dokazuje vaše znanje engleskog jezika i priznat je na velikom broju svetskih univerziteta. Takođe, priznaju ga sve emigracione službe svih zemalja koje uslovljavaju useljenje potvrdom o znanju engleskog.

Za polaganje IELTS-a, pored dobrog znanja engleskog jezika, neophodna je i dobra priprema. Važno je da se upoznate sa formom testa.

Pogledajte iskustva polaznika

Dođite do željenog broja bodova na IELTS testu iz prve

IELTS (International English Language Testing System) je ispit kojim se proverava nivo znanja engleskog jezika. Postoje dva modula, academic – za apliciranje na univerzitete i general – za one koji zele da emigriraju. Sastoji se od 4 dela: razumevanja teksta, slušanja, govora i pisanja.

U kurs pripreme za  polaganje IELTS-a u Avalonu se odvija kroz individualne ili poluindividualne časove i traje dva i po meseca.

Nastava se izvodi kroz predavanja i simulacijske tekstove, pomoću kojih ćeš  naučiti šablone i metode kojima ćeš doći do što većeg broja bodova.

Pre samog početka kursa, potrebno je uraditi besplatan simulacijski test. Ovaj test će pokazati trenutni nivo tvoga znanja i pomoći da se utvrdi u kojim oblastima treba da se posveti više pažnje u pripremi.

Garantujemo vaš uspeh!

Ako se odlučite da se pripremate za IELTS ispit  baš u Avalonu, dobićeš:

  • Za samo 2 meseca bićeš apsolutno spreman za izlazak na ispit, jer ćeš steći sve potrebne veštine za polaganje ovog ispita – pisanje, čitanje, slušanje i govor
  • Kroz simulacijske testove steći ćeš rutinu i naučićeš šablone po kojima se radi test, tako da ti zvanični IELTS ispit neće predstavljati nikakav problem
  • Individualnu evaluaciju tvog znanja i napretka gde profesor usmerava svu svoju pažnju na tebe i nadogradnju svog znanja
  • Svaki polaznik kursa dobija sav potreban materijal – udžbenike, CD-ove i ostali propratni materijal
  • Rad sa profesorkom koja se posvetila samo pripremi kandidata za IELTS i čiji su učenici u 100% slučajeva dobili željeni broj poena na ovom ispitu.

Napomena: Škola stranih jezika Avalon garantuje tvoj uspeh na testu. Ukoliko se desi da odmah, iz prvog puta, ne dobiješ potreban broj bodova, Avalon ti daje dodatne, potpuno BESPLATNE pripremne časove.

Prijavite se

Edukativni centar Avalon  stoji ti na raspolaganju svakim radnim danom od 9h do 21h za sve informacije.

Telefoni: 021 552 414, 069 444 06 90

Email: info@avalonians.com 

Adresa: Save Vukovića 21, Novi Sad

PRIJAVI SE

Prijavite se na željeni kurs klikom na dugme pored