Opšti kursevi engleskog

Nauci sve od A do C

Super English

Kome je namenjen  Super English kurs?

Ukoliko niste zadovoljni svojim znanjem engleskog jezika, nemate samopouzdanje  da ga pričate, osećate da imate pasivno znanje što znači da dosta razumete engleski  ali ne možete da ga upotrebite, imate problem i u pismenoj korespodenciji i nije vam jasna upotreba glagolskih vremena,  onda je SUPER ENGLISH  baš za vas!  Pravo  je  vreme da krenete sa učenjem engleskog jezika ili da nastavite  tamo gde ste stali  sa Avalon timom profesora koji je nakon  16 godina rada i preko 9000 polaznika osmislio metodu da za veoma kratko vreme steknete odlično znanje engleskog jezika da vam jezik nikada više ne bude prepreka u postizanju vaših ciljeva.

Super English  kursevi će vam omogućiti da za kratko vreme  steknete odlično znanje engleskog jezika i popunite praznine u vašem znanju  što je i  preduslov za neko kasnije usavršavanje u vidu specijalizovanog kursa iz oblasti koja vas interesuje.

Šta je Super English  kurs ?

 Super English A, B i C   su  programi koncipirani  po Avalon metodi za brzo učenje engleskog a u skladu sa referentnim vrednostima zajedničkog evropskog okvira (CEFR), koji u prvi plan stavlja konverzaciju na ciljanom jeziku dok se gramatika i ostale jezičke veštine paralelno  usvajaju.

Sa našom metodom sada je moguće doći  od apsolutnog početnika do B2 nivoa za jednu školsku godinu.

  Šta je Avalon metoda za brzo učenje engleskog  jezika ?

Nakon 16 godina rada i iskustva u podučavanju stranih jezika i preko 9000 kandidata, Avalonov tim profesora engleskog  je osmislio metodu brzog i kvalitetnog učenja engleskog  jezika  u koju su integrisana najnovija naučna otkrića iz neurolingvistike i metodologije nastave stranih jezika. AVALON METODA objedinjuje i nadograđuje savladano znanje upotrebom mnemotehnika i leksičkih polja za lakše i efektivnije pamćenje i učenje.

 • Vokabular se uči ciljano kroz fraze  smeštene u autentične svakodnevne situacije i obrađuje se po principu leksičkih polja. Sa ovom metodom učite mnogo više reči po času.
 • Uz pomoć povezivanja reči i asocijacija aktivno učestvujete u procesu učenja i dajete lični doprinos što Vam omogućava da najbolje i najbrže pamtite
 • Gramatičke jedinice se uče uz povezivanje određenih sadržaja sa stvarima iz svakodnevnog života, a poseban akcenat dajemo na upotrebu glagolskih vremena čija optreba predstavlja najveći problem kandidatima.
 • Avalon metoda vam GARANTUJE da nakon kursa nećete imati problem sa gramatikom engleskog jezika.
 • Sve četiri jezičke veštine (slušanje, pričanje, čitanje, pisanje) koristimo i razvijamo od samog početka.
 • Gradivo je pored udžbenika i štampanog materijala potkrepljeno i audio-vizuelnim materijalima koje dobijate na kursu.

 

 Šta dobijate sa Super English  kursom?

Kroz  pažljivo  osmišljenu nastavu po AVALON METODI super brzo      ćete savladati jezik učestvujući aktivno od prvog časa.

 

 • Rad sa vrhunskim profesorima engleskog jezika i sa iskustvom od 16 godina čije biografije možete pogledati ovde
 • sve gramatičke „bauke“ smo za Vas ukrotili, tako da Vas neće boleti glava od teorijskog učenja gramatičkih pravila koje ne umete pravilno da upotrebite u jeziku.
 • Na poklon dobijate gramatički priručnik u vidu E book koji smo napravili samo za vas i do detalja objasnili sve gramatičke nedoumice.

 

 • Dobićete već pripremljen i strukturisan materijal i lekcije sa pažljivo odabranim vežbanjima u vidu „Handout-a“ te se ne gubi fokus sa gradiva i dinamika časa.
 • male grupe od maksimalno 5 polaznika garantuje efikasno učenje i maksimalnu profesorovu pažnju.
 • Personalizovan pristup svakom kandidatu gde profesor dodatno daje materijale ukoliko proceni da nekom kandidatu treba.
 • Garantujemo da ćete govoriti engleski pravilno i bez zadrške.
 • Nakon završenog kursa dobijate sertifikat stečenog znanja i suplement diplomi na kojoj su objašnjene vaše jezičke kompetencije po referentnim vrednostima zajedničkog evropskog okvira koji će vam biti potreban kao dokaz o poznavanju jezika pri zaposlenju ili za druge potrebe.

 Opšte informacije o kursevima

 

Nivo

Trajanje

Fond časova

Dinamika kursa

Super English      A1

10   nedelja

40

2x2 časa nedeljno

Super English      A2

10   nedelja

40

2x2 časa nedeljno

Super English      B1

14   nedelja

56

2x2 časa nedeljno

Super English      B2

20 nedelja

80

2x2 časa nedeljno

Super English      C1

24   nedelja

96

2x2 časa nedeljno

Super English      C2

24   nedelja

96

2x2 časa nedeljno

Ukoliko ste učili engleski  a ne znate koji ste nivo, možete se BESPLATNO testirati ovde i nakon urađenog testa ćete odmah dobiti vaše rezultate  a nakon BESPLATNOG usmenog testiranja reći ćemo vam koji nivo SUPER ENGLIH kursa možete da pohađate.

PRIJAVI SE

Prijavite se na željeni kurs klikom na dugme pored

FAQ Najčešća pitanja

Da li ja zaista mogu da savladam B2 nivo za 56 časova?

Uz Avalon metodu apsolutno svaki kandidat može da bude na B2 nivou  nakon super english kursa. Naša metoda je proverena i rezultati su zagarantovani ukoliko kandidat ispuni svoj deo obaveza i kod kuće radi sve domaće zadatke koje mu pofesor zadaje. Plan i program ovog kursa je jasno definisan i  podrazumeva dosta domaćih zadataka.

Da li se insistira na gramatici?

Ne. Fokus naše metode je na širenju vokabulara i pričanju od samog početka. Gramatika jeste izuzetno važna i ona se uči paralelno uz ostalo gradivo ali taj tradicionalan pristup učenju stranog jezika kada se koristila gramatičko prevodna metoda, Avalon nikad nije koristio. Svaki kandidat na kursu dobija gramatički priručnik koji smo napravili baš za vas i u kom smo detaljno objasnili sve nejasnoće. Ponosni smo kad nam naši đaci kažu ,, Pa ovo je tako lako, niko nam to do sad nije ovako objasnio“.

Da li postoji opcija ONLINE nastave uživo sa profesorom?

Svi naši kursevi se odvijaju i online

Da li na kraju kursa dobijam sertifikat?

Na kraju kursa se radi završni ispit koji se sastoji iz pismenog i usmenog dela koji se polaže pred komisijom. Nakon položenog završnog ispita, kandidat dobija SERTIFIKAT o završenom kursu na kome piše koji je nivo znanja, kao i SUPLEMENT diplomi na kom je objašnjena i opisana svaka jezička kompetencija kandidata prema referentnim

Kako da znam koji sam nivo i koji je kurs za mene?

Nivo znanja određuju profesori nakon dijagnostičkog testiranja. Možete uraditi online test na našem sajtu, i okvirno dobiti koji ste nivo znanja. Potom radite usmeni deo testiranja sa profesorom i kada Vam se procene sve jezičke veštine dobićete informaciju koji ste nivo, gde su vam slabosti i na čemu najviše treba da radite.

Da li se plaća dijagnostičko testiranje i da li me obavezuje da budem vaš đak?

Apsolutno NE. Testiranje u Avalonu je potpuno besplatno i ne obavezuje vas da budete naš đak

Koji nivo mi je dovoljan ?

Svako ima različite ciljeve i ambicije u životu, tako da je teško dati procenu koji nivo znanja je uopšteno dovoljan. Ali recimo ako želite da se školujete, radite i živite u zemljanam engleskog govornog područja onda je to minimum B2 nivo.

Kako je nastala Avalon metoda?

Avalon postoji od 2004 godine i već na samom početku smo se profilisali u pravcu moderne i innovativne škole jezika. Naša metoda je nastala kao rešenje na problem đaka koji su želeli da se školuju u inostranstvu i trebala im je visoka ocena na  ispitu IELTS ili TOEFL koji su jezički preduslovi za upis studija u Americi i Evropi. Dolazili su nam na niskom nivou znanja, a imali smo malo vremena za samu pripremu. Trebao nam je program gde bismo ih za kratko vreme doveli do B2 nivoa opšteg engleskog da bismo mogli da ih spremimo za ove izuzetno teške i zahtevne akademske ispite.Tim naših profesora je radio na izradi plana i programa kako bismo došli do cilja i omogućili našim đacima da ispune svoj san i tako je nastao SUPER ENGLISH. Iskustva naših đaka možete pogledati ovde.