Nemaš vremena da putuješ, a treba ti IELTS i TOEFL? Na pravom si mestu ! Avalon ima online rešenje

Mi jedini garantujemo tvoj uspeh!

PRIJAVI SE

Zakaži BESPLATNO simulaciju testa i konsultaciju sa profesorom

Spemi se za dva meseca i položi  traženi ispit iz prve!

Ukoliko ti treba da za kratko vreme spremiš i položiš Ielts ili Toefl,na pravom si mestu!  Naš tim profesora je uspešno pripremio više od 1000 polaznika i njihovo iskustvo i stručnost će ti pomoći da za samo dva meseca   budeš apsolutno spreman/na za izlazak na ispit.  Steći ćeš  sve potrebne veštine za polaganje ovog ispita i savladati neophodne strategije  iz sva četiri dela ispita. Kroz simulacijske testove steći ćeš rutinu i naučićeš šablone po kojima se radi test, tako da ti  IELTS/TOEFL ispit neće predstavljati nikakav problem i sigurno ćeš dobiti željeni skor.

O radu naših profesora i rezultatima koje postižu najbolje svedoče iskustva  polaznika koja možete pogledati ovde.

Kome su namenjeni IELTS i TOEFL ispiti?

IELTS (International English Language Testing System) je ispit kojim se proverava nivo znanja engleskog jezika. Postoje dva modula, Academic – za apliciranje na univerzitete u inostranstvu  i General – za one koji žele da se isele i počnu život u Kanadi, Australiji ili Novom Zelandu . Sastoji se od 4 dela: razumevanja teksta, slušanja, govora i pisanja

TOEFL Ibt (Test of English as a Foreign Language) je ispit kojim se proverava nivo znanja engleskog jezika studenata kojima ovo nije maternji jezik. Ispit se koristi u svrhu apliciranja na više od 8000 koledža  i univerziteta, i priznat je u preko 130 zemalja širom sveta. Sastoji se od 4 dela: razumevanja teksta, slušanja, govora i pisanja.

Kako da se odlučiš da li da polažeš TOEFL ili IELTS i koliko bodova ti je potrebno?

Iako oba ova ispita testiraju iste jezičke kompetencije, po svojoj strukturi ispiti se razlikuju. Naš predlog je da zakažete BESPLATNO testiranje i konsultaciju sa profesorom koji će vam nakon testiranja vašeg znanja engleskog  dati sve smernice, ukazati na eventualne rupe u znanju koje imate, jasno proceniti koji ste nivo engleskog po referentnim vrednostima zajedničkog evropskog okvira ( A1,A2,B1,B2,C1,C2) i dati smernice koji ispit biste brže i uspešnije pripremili.

Broj bodova koji je neophodan za upis na univerzitete se razlikuje od univerziteta do univerziteta. Jači fakulteti traže i jači skor, što je i logično, jer je konkurencija jaka.

Ukoliko želite da idete na osnovne studije, broj bodova za TOEFL ili overall band za IELTS će bti manji nego za postdiplomske ili doktorske studije. Shodno tome, broj bodova će varirati od 80 do 110 poena za TOEFL  od mogucih 120, odnosno 6  pa naviše za Academic IELTS od mogucih 9.

Ukoliko pak Vam treba General Ielts za potrebe iseljeničke vize za Australiju, Kanadu ili Novi Zeland, ocena Ielts koja Vam treba varira u zavisnosti broja bodova koje imate na drugim stavkama i koje su vam u ambasadi  te zemlje dali.  Na osnovu našeg iskustva, na primer za Kanadu traže Overall band 7 sa ocenom 8 iz listening dela ispita.

Koji je prvi korak ka testu ?

Prvi korak je da se  jasno informišete o tome koji vam skor  ili overall band treba. Nakon toga morate testirati svoje znanje opšteg engleskog jezika na osnovu referentnih vrednosti zajedničkog evropskog okvira – (CEFR): A1, A2, B1, B2, C1, C2. Avalon Vam nudi uslugu BESPLATNOG testiranja i utvrđivanja znanja i možete zakazati testiranje ONLINE.

U navedenoj tabeli prikazana je komparativna analiza IELTS ACADEMIC  testa sa TOEFL testom i CEFR nivoima

Kako izgleda učenje na daljinu u Avalonu?

Virtuelna učionica je platforma za ‘’online’’ učenje, odnosno učenje na daljinu gde učenik i profesor komuniciraju kao da su u istoj učionici – vide se putem video prenosa uživo.
Učenik ima ispred sebe tablu, na kojoj profesor piše, dok su svi materijali za učenje (skripte, testovi, udžbenik) u virtuelnoj učionici koje učenik može da preuzme.
Koristimo specijalizovan softver pomoću kojeg kandidati imaju pristup našem računaru i sa njega rade prvu, i svaku narednu simulaciju ispita.

Kako izgleda početak obuke?

Naši kandidati rade dijagnostički test, odnosno simulaciju pravog ispita i na taj način se upoznaju sa formom ispita. Putem rezultata prvog testa, profesor stiče uvid u realno znanje i jezičke veštine, kao jezičke slabosti kojima treba posvetiti posebnu pažnju u obuci. Naša obuka podrazumeva individualan pristup svakom kandidatu i prilagođavanje nastave od početka do kraja obuke. Ukoliko kandidat ima slabije znanje jezika, predlog je da se uradi prvo kurs opšteg jezika pre same pripreme za neki od ova dva ispita.

Šta dobijaš našom IELTS/TOEFL online  obukom?

  • Mentora, profesora engleskog  sa više od 16 godina iskustva,koji je usko  specijalizovan za pripremu IELTS ili TOEFL testa, i  koji će te voditi kroz proces učenja i biti maksimalno posvećen tvom napretku.
  •  30 sati obuke koja se sastoji od nastave i simulacijskih testova i koju ćeš proći za samo dva meseca i biti apsolutno spreman/na za izlazak na ispit, jer ćeš steći sve potrebne veštine za polaganje ovog ispita i savladati neophodne strategije  iz sva četiri dela ispita.
  • Kroz simulacijske testove steći ćeš rutinu i naučićeš šablone po kojima se radi test, tako da ti  IELTS/TOEFL ispit neće predstavljati nikakav problem i sigurno ćeš dobiti željeni skor.
  • Individualnu evaluaciju tvog znanja i napretka gde profesor usmerava svu svoju pažnju na tebe i nadogradnju tvog znanja.
  •  Dobijaš sav potreban materijal –  referentne udžbenike renomiranih izdavača , audio materijale i  skripte.
  • Pristup specijalizovanom Avalon softweru preko koga radiš simulacije TOEFL Ibt ispita.
  • Nastavu pohađate od kuće ili sa bilo kog drugog mesta na kojem Vam je dostupan računar.
  • Termine za nastavu birate u skladu sa Vašim svakodnevnim obavezama.

Garantujemo vaš uspeh!

 Škola stranih jezika Avalon garantuje tvoj uspeh na testu. Naša garancija podrazumeva da kandidat ispuni svoj deo obaveza u toku obuke u vidu rada domaćih zadataka koje mu mentor zadaje tokom pripreme.  Ukoliko se desi da odmah, iz prvog puta, ne dobiješ željenu ocenu, Avalon ti daje dodatne, potpuno BESPLATNE pripremne časove.

Ovlašćeni IELTS test centar

Avalon je IELTS test centar u partnerstvu sa EECentrom i IDP Education,
koji je suvlasnik i suosnivač IELTS-a.

Veoma smo ponosni što sa našim partnerima možemo da ponudimo IELTS testove.

Razultati za 3-5 dana

IELTS test u elektronskoj formi

PRIJAVI SE

Prijavite se na željeni kurs klikom na dugme pored