Razumeš engleski, ali teško pričaš? Avalon ima rešenje!

Oslobodi se i progovori engleski za kratko vreme

Da li vam se čini da znate engleski jezik, ali ne znate da ga upotrebite u komunikaciji? engleski konverzacijapSve razumete dok slušate, ali ne znate da se izrazite kad želite da kažete nešto. Tačno, vi znate engleski, imate pasivno znanje. A sad je vreme da vaše pasivno znanje pređe u aktivno.

Škola stranih jezika Avalon spremila je za vas kurseve konverzacije kako biste se oslobodili i progovorili engleski jezik.

Kako izgledaju kursevi konverzacije?

Kurs konverzacije ima za cilj da vas oslobodi i nauči kako da nesmetano komunicirate na engleskom jeziku. Preciznim pisanim i usmenim testiranjem utvrđujemo vaš nivo znanja i predlažemo koji je kurs konverzacije najpogodniji za vas. Radićete po posebno pravljenom planu i programu, shodno vašim potrebama i oblastima interesovanja. Na taj način ćemo vam omogućiti brži i lakši napredak.

Preduslov za pohađanje kursa konverzacije je da ste minimum na A2 nivou, tj. da imate srednji nivo znanja engleskog jezika.

 

Kursevi konverzacije se odvijaju na 2 nivoa i to:

 

 

Kursevi konverzacije
NIVOBROJ ČASOVATRAJANJE JEDNOG ČASATRAJANJE KURSA
A2/B14060 MINUTA5 MESECI (2×1 čas nedeljno)
B1/B24060 MINUTA5 MESECI (2×1 čas nedeljno)

Da bi časovi bili što uspešniji, ograničili smo broj polaznika u grupi na 8. Termini održavanja nastave se određuju prema dogovoru između polaznika i predavača. Predavač na kursu konverzacije je izvorni govornik, Britanac, prof. David Kitching.

Na kursu konverzacije u školi stranih jezika Avalon uspećete da unapredite sposobnost komunikacije na engleskom jeziku za minimum 50%, osvežite i obogatite rečnik, poboljšate lakoću i tačnost izražavanja.

Nakon završenog kursa konverzacije i uspešno položenog završnog usmenog testa, dobićete sertifikat koji će potvrditi vaše znanje engleskog jezika. Bićete spremni da komunicirate na engleskom samouvereno i tečno.

Nemojte čekati, počnite odmah!

Telefoni: 021 552 414, 069 444 06 90

Email: info@avalonians.com

Adresa: Save Vukovića 21, Novi Sad

PRIJAVI SE

Prijavite se na željeni kurs klikom na dugme pored