Engleski za osnovce

….jer želim da budem građanin sveta

Želite li da osigurate bolju budućnost vašem detetu?

Mislite li da će vaše dete naučiti engleski u dovoljoj meri ako ga uči samo u državnoj školi? Da li u velikim grupama nastavnici imaju dovoljno vremena da se posvete svakom detetu? Naše iskustvo pokazuje da je ovo daleko od istine.

Da li vam je cilj da vaše dete ima dobru ocenu iz englskog u školi? Želite da se vaše dete školuje u inostranstvu ili konkuriše za neku od mnogobrojnih stipendija koje daju neki evropski ili svetski univerziteti?

Nemojte dozvoliti da vašem detetu jezik bude barijera u ostvarivanju boljeg i kvalitetnijeg života. Škola jezika Avalon nudi kurseve za osnovce koji će pomoći vašem detetu da temeljno, lako i sigurno nauči engleski jezik .

Na koji način ćemo pomoći vašem detetu?

 • Avalon nudi kurseve za osnovce uzrasta 7 do 14 godina. Program je u potpunosti  prilagođen njihovom uzrastu, ali i nivou znanja engleskog jezika. Pre samog polaska na neki od kurseva dete bude testirano pisano i usmeno i utvrđuje se njegovo početno znanje.
 • Kurs engleskog za osnovce i redovni školski program su tematski i gramatički usklađeni. Ali ono po čemu se razlikuju od školskog programa je to što se u Avalonu radi po metodama klila. To podrazumeva učenje drugih školskih predmeta (matematiku, biologiju, geografiju) na engleskom jeziku
 • Svaki pojedinačni kurs traje kalendarskih 9 meseci i podrazumeva 72 školska časa na godišnjem nivou. Nastava se odvija dva puta nedeljno po 45 minuta.
 • Rad sa osnovcima je organizovan u malim grupama koje imaju do 8 polaznika. To je posebno važno jer profesor ima dovoljno vremena da se jednako  posveti svakom detetu ponaosob, uvidi šta su mu eventualni problemi i na čemu treba dodatno raditi.
 • Roditelji su tokom čitave školske godine informisani o napretku svog deteta putem pisanih izveštaja koje profesori pišu pet puta godišnje (dva puta u prvom i tri puta u drugom polugodištu).
 • Na kraju svake školske godine i završenog kursa deca polažu završni test i dobijaju diplomu o uspešno završenom kursu.

Bićete ponosni na vaše dete

Ako se odlučite da vaše dete upišete u Avalon, osiguraćete mu:

 • Da po završetku kurseva za osnovce budu u stanju da sa visokim ocenama polože neki od međunarodno priznatih ispita i time zaključe svoju priču kad je engleski jezik u pitanju. Nakon toga se deca mogu posvetiti razvijanju drugih veština ili učenju drugog stranog jezika tokom srednjoškolskog obrazovanja.
 • Da mu predavači budu profesori koji prolaze kroz stalne obuke i usavršavanja kako bi mu osigurali najkvalitetniju nastavu
 • Da čita, piše i da tečno govori na engleskom jeziku
 • Ne samo da se sporazume, već i da vodi razgovore na teme iz svakodnevnog života na engleskom
 • Da značajno proširi fond reči
 • Da bude spremno da u osmom razredu položi neki od ispita za dobijanje međunarodno priznatog sertifikata koji je preduslov za stipendije i školovanje u inostranstvu
 • Da u školi ostvaruje  bolje rezultate nego njegovi drugovi koji jezik uče samo u školi
 • Da zavoli engleski jezik

Upis u toku

Dovedite vaše dete na besplatno testiranje. Pre nego što se odlučite baš za nas, nudimo gratis demo čas, posle koga ćete odlučiti da li smo mi prava škola za vaše dete.

Edukativni centar Avalon stoji vam na raspolaganju svakim radnim danom od 9h do 21h za sve dodatne informacije.

Telefoni: 021 552 414, 069 444 06 90

Email: info@avalonians.com 

Adresa: Save Vukovića 21, Novi Sad

PRIJAVI SE

Prijavite se na željeni kurs klikom na dugme pored