Edukativni centar Avalon

Škola stranih jezika Novi Sad, Kać, Šid, Bački Petrovac

Kursevi engleskog

Poseban kurs za decu od 4 do 6 godina. Najidealniji uzrast za učenje stranog jezika. Kroz igru i kreativne radionice – lako do znanja. Specijalizovani profesori za rad sa decom.

Engleski za osnovce. Saznajte sve o najsavremenijoj klil metodi učenja engleskog. Da vaše dete nauči engleski, popravi ocenu u školi, spremi se za polaganje međunarodnih ispita.

Opšti kursevi engleskog za odrasle. Svi nivoi učenja – od početnog do naprednog. Tim diplomiranih filologa, savremene metode učenja. Za lakš sporazumevanje u svakoj situaciji.

Oslobodi se i progovori! Posebno pravljen plan i program za vaš brži i lakši napredak. Predavač je izvorni govornik, Amerikanac. Za 40 časova duplo bolje ćete govoriti engleski.

Stručni kursevi

Poslovni engleski. Zadivite vaše klijente i poslovne partnere. Naučite najvažnije oblasti pisane i usmene poslovne komunikacije. Redovan i ubrzan kurs ili vikend maraton. Izaberite!

Engleski za medicinare. Da li znate da u Velikoj Britaniji postoji ozbiljan deficit medicinskih radnika? Za samo 3 meseca, steknite briljantno znanje medicinskog engleskog.

Engleski u marketingu. Naučite tečno da pišete i govorite o: brendovima i brendiranju, istraživanju tržišta, izradi planova, plasiranju proizvoda i usluga, kanalima reklamiranja…

Engleski u trgovini. Kako da vam jezik više ne bude prepreka na poslovnom planu. Unapredite odmah veštine kupovine i prodaje na engleskom. Stručna i praktična nastava.

Međunarodni ispiti

Priprema za polaganje TOEFL ispita. Izaberite destinaciju – Evropa, Amerika, Kanada – i studirajte na nekom od prestižnih svetskih univerziteta. Prolaz zagarantovan 100%!

Priprema za IELTS test. Otkrijte zašto je IELTS najpopularniji na svetu test znanja engleskog jezika. Izaberite IELTS General ili Academic i živite ili studirajte u inostranstvu

Priprema za polaganje ESOL ispita – FCE, CAE, CPE. Najpouzdaniji dokaz o znanju engleskog jezika. Efikasna pripremna nastava za polaganje Kembridž ispita – bez stresa, da položite iz prve!