Sanja Mijatović Majin

Sanja je osnivač i direktor  Edukativnog centra Avalon.

Budući da je još od detinjstva pokazivala afinitete prema engleskom jeziku, odlučuje da nastavi srednjoškolsko obrazovanje u Americi. Nakon završene gimnazije Denfeld High School u Minesoti, SAD, upisuje Filozofski fakultet u Novom Sadu, odsek za anglistiku, gde stiče zvanje profesora engleskog jezika i književnosti.

Upravo tu dobija  ideja za osnivanje Edukativnog centra Avalon, koju nakon diplomiranja pretvara u delo.

Nakon osnovnih studija, završila je i master studije na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu. Njen master rad bio je iz psiholingvistike- Bilingvalni razvoj fonoloških aspekata u procesu usvajanja engleskog kao stranog jezika-prikaz slučaja (The Bilingual Development of Phonological Aspects in the Process of Acquiring English as a Second Language-A Case Study). Tu stiče zvanje master filolog- anglista.

Predavala je engleski jezik na svim nivoima, a sada je zadužena za pripremu TOEFL i IELTS ispita, kao i usko specijalizovane kurseve iz oblasti medicine i poslovnog engleskog. Takođe je stručni konsultant za bilingvalni produženi boravak u privatnoj osnovnoj školi „Svitac“ u Sremskoj Kamenici.

O kvalitetu njenog rada govori 100% prolaznost njenih učenika na TOEFL i IELTS ispitima.

Peter je izvorni govornik, profesor i prevodilac engleskog jezika sa  petnaestogodišnjim internacionalnim iskustvom.

Iako mu je engleski maternji jezik, Peter tečno govori srpski, češki i nemački jezik. Završio je akademske studije Slavistike na Univerzitetu u Ohaju (University of Ohio State).

Ljubav prema stranim jezicima ga je 1999. godine odvela u Nemačku, gde usavršava nemački jezik i radi kao profesor engleskog i prevodilac u internacionalnoj kompaniji. Zbog želje za daljim usavršavanjem odlazi u Prag, gde stiče međunarodno priznat TEFL sertifikat, međunarodno priznatu kvalifikaciju za predavača engleskog jezika. U Češkoj osniva svoju agenciju Babble On, čija je delatnost pružanje usluga obuke i prevođenja engleskog jezika. Ubrzo ostvaruje zavidnu listu klijenata među kojima su Ministarstvo finansija, Akademija umetnosti u Pragu, Nokia, Microsoft, Global Payments.

Dolazi u Srbiju i pridružuje se Avalon timu gde radi kao profesor i prevodilac engleskog jezika.

Peter M. Luketić

Leila Malkić

Leila je diplomirani profesor engleskog jezika i književnosti.

Pošto je smatrala da profesor jezika mora da provede određeno vreme u zemlji gde se taj jezik govori, provela je duži vremenski period u Americi kako bi usavršila svoje znanje engleskog.

Tokom studija radila je kao prevodilac međunarodnog festivala „Tuzla Wave”, i u prvom multietničkom dečijem kampu u Bosni i Hercegovini, gde je stekla veliko iskustvo u radu sa decom.

Završila kurs art terapije za rad u nastavi sa decom sa traumama.  Iskustvo u radu sa učenicima sa posebim potrebama stekla je kroz saradju sa Centrom za socijalni rad, kao i u Domom za decu bez roditeljskog staranja.

Iza nje je devet godina iskustva u predavanju engleskog jezika u osnovnim i srednjim školama, privatnim školama stranih jezika ( pripreme za FCE, IELTS, CAE, kursevi konverzacije, poslovni engleski ), prevođenju i lektorisanju.

Avalonu se pridružuje kao  profesor engleskog jezika. Radi sa grupama svih nivoa i uzrasta. Prevodi sve vrste tekstova, stručnih i naučnih radova.

Natalija je diplomirani filolog-germanista, profesor nemačkog jezika i književnosti.

Osnovne studije je završila na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu, gde trenutno pohađa master studije na oseku za germanistiku.

Nakon završenih osnovnih studija, boravi u Nemačkoj, gde radi u nastavi sa decom na ranom uzrastu, usavršava jezik među izvornim govornicima i bliže se upoznaje sa nemačkom kulturom.

U Avalonu radi kao profesor i supervizor nastave za nemački jezik. Predaje nemački jezik na svim nivoima i uzrastima. Zadužena je za izradu planova i programa nemačkog na ranom uzrastu.

Specijalizovana je za pripremu polaganja Međunarodnih ispita na zemljama nemačkog govornog područja.

Natalija Tomić

Jovana Smoljanović

skole jezika

Jovana je diplomirala Engleski jezik i književnost u Novom Sadu na  Filozofskom fakultetu i stekla  zvanje filologa – angliste.

Tokom studija bila je član fakultetskog projekta prevođenja stručne literature (Bukatko & Daehler, Child Development), te je radi kao prevodilac i predavač engleskog u školi stranih jezika.

Neprocenjivo iskustvo stiče predavajući većem broju grupa različitog uzrasta i nivoa znanja, kao i polaznicima kojima srpski nije maternji jezik. To joj omogućava da organizuje kreativnu nastavu i da osmišlja inovativne metode učenja.

Pridružuje se Avalon timu, gde svoje iskustvo i svoju kreativnost koristi u cilju unapređenja nastave. Svoj entuzijazam, ljubav i predanost prema predavanju je za vrlo kratko vreme uspela da prenese u učionice našeg edukativnog centra .

Trenutno je na master studijama, gde se fokusira na istraživanja u oblasti primenjene lingvistike.

Marija je diplomirala engleski jezik i književnost na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu. Trenutno završava master na istom fakultetu.

Za vreme studija provela je pet meseci u Austriji na razmeni studenata gde je stekla osnovno znanje nemačkog jezika.

Jezici su njena strast. Pomalo govori španski i definitvno bi volela da ga savlada u potpunosti.

Posebno je interesuje metodika nastave sa decom  na najmlađem uzrastu.

Avalon timu pridružila se 2015. godine kao profesor engleskog jezika i upravo ovde rađa se ljubav prema radu sa decom.

Marija Sekulić

skole jezika

Edina Miskei

Edina je  diplomirani filolog-anglista i profesor engleskog jezika i književnosti.

Odmah po završetku studija počinje da radi kao profesor engleskog jezika u privatnim školama, gde stiče iskustvo u radu sa grupama različitih uzrasta.

Kako bi usavršila engleski jezik provodi tri meseca na engleskom govornom području (London, Edinburg, Setlandska ostrva) i pored engleskog jezika, upoznaje i englesku kulturu i običaje

Pored engleskog jezika, Edina je studirala glumu na Akademiji umetnosti u Novom Sadu. Iskustvo koje je stekla pomaže joj da kroz glumu i muziku približi engleski jezik najmlađima.

Avalonu se pridružuje  kao profesor engleskog i mađarskog jezika.

Marina je diplomirala Engleski jezik i književnost na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu i stekla zvanje diplomirani filolog anglista – master.

Posle osnovnih studija provela je pet  meseci u Americi kako bi bolje upoznala kulturu i usavršila znanje engleskog jezika.

Pored engleskoj jezika, veoma je talentovana za muziku. Za vreme studija, pevala je u uiverzitetskom horu. Ljubav prema muzici pomaže joj u radu sa decom.

U Avalonu radi kao profesor engleskog jezika sa grupama različitog uzrasta i nivoa znanja.

Marina Cogoljević

skole jezika

Olivera Popović

skole jezika

Olivera je master filolog-anglista i radi kao profesor engleskog jezika i književnosti.

Nakon završenih studija na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu, počela je sa radom u privatnim školama engleskog jezika gde je stekla iskustvo u radu sa grupama različitih uzrasta i nivoa znanja. Uspešno je pripremala učenike za polaganje Kembridž ispita (FCE, CAE).

Pored engleskog jezika, bavi se i muzikom. Kao kantautorka piše i izvodi autorsku muziku u Srbiji i regionu.

Uz to, Olivera se bavi i glumom – igra u predstavama edukativnog karaktera, a okušala se i u novinarstvu pišući za muzički onlajn magazin.

Njena kreativnost i svestranost značajno doprinose da učenje jezika bude interesantno i lepo iskustvo.

Dragana je završila Poljoprivredni fakultet u Novom Sadu i stekla zvanje diplomirani inzenjer agroekonomije.

Radi u Avalonu od 2008. godine kao supervizor, koordinator i organizator nastave. Pored toga, Dragana je lični asistent i desna ruka direktora Edukativnog centra Avalon.

Njenom zaslugom naša škola važi za jednu od najorganizovanijih, sve je besprekorno tačno i spremno.

Uvek je tu za naše polaznike kako bi im na vreme prenela sve potrebne informacije.

Dragana Rezač

Anđelka Gemović

skole jezika

Anđelka je završila Karlovačku gimnaziju, smer savremeni jezici, španski i engleski.

Završila je studije u Novom Sadu na Filozofskom fakultetu i stekla zvanje diplomirani filolog-anglista, sa prosekom 9,17.

Trenutno je na master studijama anglistike i bavi se književnošću.

Za vreme studija provela je dva meseca u kampu  u Kanterberiju gde je usavršavala engleski jezik i upoznavala kulturu.

Pridružuje se Avalonu gde radi kao profesor engleskog jezika.

Sandra je nakon završene srednje ekonomske škole upisala Filozofski fakultet u Novom Sadu i stekla zvanje diplomiranog psihologa.

Za vreme studija počinje da radi kao autor i voditelj emisije za mlade na Radio-televiziji Vojvodine i učestvuje u organizaciji najpoznatijih novosadskih festivala kao što su Exit, Cinema City i Festival uličnih svirača.

Kao rezultat njenog iskustva, obrazovanja i svestranosti rađa se ljubav prema marketingu – posebno prema Internet marketingu.

Pridružuje se Avalon timu 2016. godine gde radi kao marketing menadžer.

Sandra Knežević