Avalon tim2

Sanja Mijatović Majin

Sanja Mijatović-Majin

Sanja je osnivač i direktor  Edukativnog centra Avalon.

Budući da je još od detinjstva pokazivala afinitete prema engleskom jeziku, odlučuje da nastavi srednjoškolsko obrazovanje u Americi. Nakon završene gimnazije Denfeld High School u Minesoti, SAD, upisuje Filozofski fakultet u Novom Sadu, odsek za anglistiku, gde stiče zvanje profesora engleskog jezika i književnosti.

Upravo tu dobija  ideja za osnivanje Edukativnog centra Avalon, koju nakon diplomiranja pretvara u delo.

Nakon osnovnih studija, završila je i master studije na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu. Njen master rad bio je iz psiholingvistike- Bilingvalni razvoj fonoloških aspekata u procesu usvajanja engleskog kao stranog jezika-prikaz slučaja (The Bilingual Development of Phonological Aspects in the Process of Acquiring English as a Second Language-A Case Study). Tu stiče zvanje master filolog- anglista.

Predavala je engleski jezik na svim nivoima, a sada je zadužena za pripremu TOEFL i IELTS ispita, kao i usko specijalizovane kurseve iz oblasti medicine i poslovnog engleskog. Takođe je stručni konsultant za bilingvalni produženi boravak u privatnoj osnovnoj školi „Svitac“ u Sremskoj Kamenici.

O kvalitetu njenog rada govori 100% prolaznost njenih učenika na TOEFL i IELTS ispitima.

Peter je izvorni govornik, profesor i prevodilac engleskog jezika sa  petnaestogodišnjim internacionalnim iskustvom.

Iako mu je engleski maternji jezik, Peter tečno govori srpski, češki i nemački jezik. Završio je akademske studije Slavistike na Univerzitetu u Ohaju (University of Ohio State).

Ljubav prema stranim jezicima ga je 1999. godine odvela u Nemačku, gde usavršava nemački jezik i radi kao profesor engleskog i prevodilac u internacionalnoj kompaniji. Zbog želje za daljim usavršavanjem odlazi u Prag, gde stiče međunarodno priznat TEFL sertifikat, međunarodno priznatu kvalifikaciju za predavača engleskog jezika. U Češkoj osniva svoju agenciju Babble On, čija je delatnost pružanje usluga obuke i prevođenja engleskog jezika. Ubrzo ostvaruje zavidnu listu klijenata među kojima su Ministarstvo finansija, Akademija umetnosti u Pragu, Nokia, Microsoft, Global Payments.

Dolazi u Srbiju i pridružuje se Avalon timu gde radi kao profesor i prevodilac engleskog jezika.

Peter M. Luketić

Peter M. Luketić

Leila Malkić

Leila

Leila je diplomirani profesor engleskog jezika i književnosti.

Pošto je smatrala da profesor jezika mora da provede određeno vreme u zemlji gde se taj jezik govori, provela je duži vremenski period u Americi kako bi usavršila svoje znanje engleskog.

Tokom studija radila je kao prevodilac međunarodnog festivala „Tuzla Wave”, i u prvom multietničkom dečijem kampu u Bosni i Hercegovini, gde je stekla veliko iskustvo u radu sa decom.

Završila kurs art terapije za rad u nastavi sa decom sa traumama.  Iskustvo u radu sa učenicima sa posebim potrebama stekla je kroz saradju sa Centrom za socijalni rad, kao i u Domom za decu bez roditeljskog staranja.

Iza nje je devet godina iskustva u predavanju engleskog jezika u osnovnim i srednjim školama, privatnim školama stranih jezika ( pripreme za FCE, IELTS, CAE, kursevi konverzacije, poslovni engleski ), prevođenju i lektorisanju.

Avalonu se pridružuje kao  profesor engleskog jezika. Radi sa grupama svih nivoa i uzrasta. Prevodi sve vrste tekstova, stručnih i naučnih radova.

Natalija je diplomirani filolog-germanista, profesor nemačkog jezika i književnosti.

Osnovne studije je završila na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu, gde trenutno pohađa master studije na oseku za germanistiku.

Nakon završenih osnovnih studija, boravi u Nemačkoj, gde radi u nastavi sa decom na ranom uzrastu, usavršava jezik među izvornim govornicima i bliže se upoznaje sa nemačkom kulturom.

U Avalonu radi kao profesor i supervizor nastave za nemački jezik. Predaje nemački jezik na svim nivoima i uzrastima. Zadužena je za izradu planova i programa nemačkog na ranom uzrastu.

Specijalizovana je za pripremu polaganja Međunarodnih ispita na zemljama nemačkog govornog područja.

Natalija Tomić

Natalija Tomić

Jovana Smoljanović

skole jezika

Jovana je diplomirala Engleski jezik i književnost u Novom Sadu na  Filozofskom fakultetu i stekla  zvanje filologa – angliste.

Tokom studija bila je član fakultetskog projekta prevođenja stručne literature (Bukatko & Daehler, Child Development), te je radi kao prevodilac i predavač engleskog u školi stranih jezika.

Neprocenjivo iskustvo stiče predavajući većem broju grupa različitog uzrasta i nivoa znanja, kao i polaznicima kojima srpski nije maternji jezik. To joj omogućava da organizuje kreativnu nastavu i da osmišlja inovativne metode učenja.

Pridružuje se Avalon timu, gde svoje iskustvo i svoju kreativnost koristi u cilju unapređenja nastave. Svoj entuzijazam, ljubav i predanost prema predavanju je za vrlo kratko vreme uspela da prenese u učionice našeg edukativnog centra .

Trenutno je na master studijama, gde se fokusira na istraživanja u oblasti primenjene lingvistike.

Marija je diplomirala engleski jezik i književnost na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu. Trenutno završava master na istom fakultetu.

Za vreme studija provela je pet meseci u Austriji na razmeni studenata gde je stekla osnovno znanje nemačkog jezika.

Jezici su njena strast. Pomalo govori španski i definitvno bi volela da ga savlada u potpunosti.

Posebno je interesuje metodika nastave sa decom  na najmlađem uzrastu.

Avalon timu pridružila se 2015. godine kao profesor engleskog jezika i upravo ovde rađa se ljubav prema radu sa decom.

Marija Sekulić

skole jezika

Edina Miskei

Edina Miskei

Edina je  diplomirani filolog-anglista i profesor engleskog jezika i književnosti.

Odmah po završetku studija počinje da radi kao profesor engleskog jezika u privatnim školama, gde stiče iskustvo u radu sa grupama različitih uzrasta.

Kako bi usavršila engleski jezik provodi tri meseca na engleskom govornom području (London, Edinburg, Setlandska ostrva) i pored engleskog jezika, upoznaje i englesku kulturu i običaje

Pored engleskog jezika, Edina je studirala glumu na Akademiji umetnosti u Novom Sadu. Iskustvo koje je stekla pomaže joj da kroz glumu i muziku približi engleski jezik najmlađima.

Avalonu se pridružuje  kao profesor engleskog i mađarskog jezika.

Marina je diplomirala Engleski jezik i književnost na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu i stekla zvanje diplomirani filolog anglista – master.

Posle osnovnih studija provela je pet  meseci u Americi kako bi bolje upoznala kulturu i usavršila znanje engleskog jezika.

Pored engleskoj jezika, veoma je talentovana za muziku. Za vreme studija, pevala je u uiverzitetskom horu. Ljubav prema muzici pomaže joj u radu sa decom.

U Avalonu radi kao profesor engleskog jezika sa grupama različitog uzrasta i nivoa znanja.

Marina Cogoljević

skole jezika

Olivera Popović

skole jezika

Olivera je master filolog-anglista i radi kao profesor engleskog jezika i književnosti.

Nakon završenih studija na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu, počela je sa radom u privatnim školama engleskog jezika gde je stekla iskustvo u radu sa grupama različitih uzrasta i nivoa znanja. Uspešno je pripremala učenike za polaganje Kembridž ispita (FCE, CAE).

Pored engleskog jezika, bavi se i muzikom. Kao kantautorka piše i izvodi autorsku muziku u Srbiji i regionu.

Uz to, Olivera se bavi i glumom – igra u predstavama edukativnog karaktera, a okušala se i u novinarstvu pišući za muzički onlajn magazin.

Njena kreativnost i svestranost značajno doprinose da učenje jezika bude interesantno i lepo iskustvo.

Dragana je završila Poljoprivredni fakultet u Novom Sadu i stekla zvanje diplomirani inzenjer agroekonomije.

Radi u Avalonu od 2008. godine kao supervizor, koordinator i organizator nastave. Pored toga, Dragana je lični asistent i desna ruka direktora Edukativnog centra Avalon.

Njenom zaslugom naša škola važi za jednu od najorganizovanijih, sve je besprekorno tačno i spremno.

Uvek je tu za naše polaznike kako bi im na vreme prenela sve potrebne informacije.

Dragana Rezač

skole jezika

Anđelka Gemović

skole jezika

Anđelka je završila Karlovačku gimnaziju, smer savremeni jezici, španski i engleski.

Završila je studije u Novom Sadu na Filozofskom fakultetu i stekla zvanje diplomirani filolog-anglista, sa prosekom 9,17.

Trenutno je na master studijama anglistike i bavi se književnošću.

Za vreme studija provela je dva meseca u kampu  u Kanterberiju gde je usavršavala engleski jezik i upoznavala kulturu.

Pridružuje se Avalonu gde radi kao profesor engleskog jezika.

Sandra je nakon završene srednje ekonomske škole upisala Filozofski fakultet u Novom Sadu i stekla zvanje diplomiranog psihologa.

Za vreme studija počinje da radi kao autor i voditelj emisije za mlade na Radio-televiziji Vojvodine i učestvuje u organizaciji najpoznatijih novosadskih festivala kao što su Exit, Cinema City i Festival uličnih svirača.

Kao rezultat njenog iskustva, obrazovanja i svestranosti rađa se ljubav prema marketingu – posebno prema Internet marketingu.

Pridružuje se Avalon timu 2016. godine gde radi kao marketing menadžer.

Sandra Knežević

avalon novi sad