Letnji program nemačkog jezika za tinejdžere

Već danas je pravo vreme da Vašem detetu osigurate bolju budućnost!

Želite da Vaše dete nastavi školovanje u inostranstvu? Želite da konkuriše za neku od Letnja škola za tinejdzere Avalonmnogobrojnih stipendija u zemljama nemačkog govornog područja?  Nažalost, dobar prosek nije jedini preduslov za odlazak na prestižne evropske univerzitete! Potrebno je i dobro poznavanje nemačkog  jezika.

Bilo da želite da Vaše dete nauči osnove, unapredi ili usavrši svoje znanje nemačkog,

Edukativni centar Avalon nudi  brzo i idealno rešenje! Specijalno za tinejdžere, organizovali smo poseban letnji kurs nemačkog jezika.

Pretvorili smo Avalon u „Nemačku zonu“!

Vaše dete više  ne mora da odlazi  na usavršavanje u Austriju ili Nemačku! Avalon je Nemačku doneo Vama u samo srce grada, na samo dve minute od Zmaj Jovine ulice.

Letnji program nemačkog jezika, specijalno je koncipiran za tinejdžere i studente. Program je napravljen po uzoru na renomirane škole u Nemačkoj. Namenjen je svim polaznicima kojima je potrebno da u što kraćem roku savladaju ili da obnove znanje nemačkog.

Zašto Avalon?

Polaznici su podeljeni po nivou znanja nemačkog jezika u grupe od najviše pet polaznika i rade po akreditovanom programu, kojim se direktno spremaju za međunarodno priznate diplome u zemljama nemačkog govornog područja.

Šta su međunarodno priznati sertifikati?

Nemački instituti koji sprovode ispit za dobijanje međunarodno priznatih sertifikata se  nalaze širom sveta i sprovode testiranje.  Takve, međunarodno priznate diplome su jedan od glavnih preduslova za upis na fakultet.

Priprema za polaganje ovog sertifikata je neophodno za Vaše dete ukoliko želite da se školuje u zemljama nemačkog govornog područja!

Naučite ili poboljšajte svoje znanje nemačkog za samo dve nedelje!

Kurs traje samo 2 nedelje, odnosno 50 časova po 45 minuta. Koncipiran tako da utrošite malo vremena, a dobijete što više znanja.

Nastava počinje u 10:00 časova i traje do 11:30. Nakon prvog dvočasa, polaznici će imati pauzu od 15 minuta, dovoljno da se osveže i popiju kafu u našem dvorištu.

Časovi se nastavljaju do 12:45, posle kojih je predviđen ručak u restoranu „Fontana“. Posle jednočasovne pauze za ručak, polaznici kursa se vraćaju u učionice, i nastavljaju sa učenjem do 15 časova.

sablon

 

 

 

 

 

 

 

Nakon završenog programa, Vaše dete će biti u mogućnosti da:

 • Za kratko vreme progovori nemački jezik
 • Obnovi i aktivira svoje postojeće znanje
 • U velikoj meri proširi svoj vokabular
 • Unapredi sve jezičke veštine- pisanje, čitanje, govor i slušanje
 • Proširi aktivno znanje reči i fraza
 • Bude spremno za polaganje međunarodnih sertifikata

Pozovite odmah i osigurajte svoje mesto na vreme, požurite, broj mesta je ograničen!

Pre početka kursa potrebno je izvršiti dijagnostički test kojim se utvrđuje predznanje kandidata.

U cenu kursa je uračunato:

 • 50 časova nemačkog jezika po 45 minuta
 • sav potreban materijal- udžbenici, CD-ovi i skripte
 • svakodnevni ručak u restoranu „Fontana“
 • kafa za vreme pauza
 • sertifikat koji svedoči o stečenom znanju.

Edukativni centar Avalon  stoji vam na raspolaganju svakim radnim danom od 9h do 21h

Za sve informacije, možete se prijaviti putem telefona 021/552-414 i 069/444-0690 ili možete poslati svoju prijavu  putem mejla info@avalonians.com.

PRIJAVI SE

Prijavite se na željeni kurs klikom na dugme pored